Klimmen bij klimpark Fun Forest

Kom klimmen en klauteren in de klimparken van Fun Forest! Onze 4 klimbossen door heel Nederland hebben unieke routes voor jong en oud. Je komt al klimmen vanaf 6 jaar. Kies je eigen moeilijkheidsniveau en ga op avontuur tussen de bomen. Ben je er klaar voor?

Meisje omkijken
Slackline jongere
Meisje eind4

Over onze klimparken

Fun Forest heeft 4 outdoor klimparken in heel Nederland, allemaal met andere, unieke routes. Ontdek allerlei obstakels, van bruggen en netten tot ziplines en zelfs af en toe een vrije val. Je klimt van 2,5 tot wel 15 meter hoogte. En dankzij ons continue zekersysteem zit je altijd veilig vast.

Kleine kinderen krijgen 2 uur de tijd om het zip- en klimpark te ontdekken. Grotere kinderen en volwassen mogen zelfs 3 uur klimmen. Kies zelf hoe uitdagend het wordt! Met opties van groen (easy) tot de zwarte route (extreme) voor de echte waaghalzen.

Elk klimbos is anders, dus kies jouw locatie om alles te ontdekken over het klimpark waar jij wil komen klimmen. Ga naar AlmereVenlo, het Amsterdamse Bos, of ontdek Fun Forest in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Boek nu jouw kaarten! Neem contact met ons op!
Vrouw lach
Klimparcours Rotterdam 3
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Almere

Amsterdam

Rotterdam

Venlo

In Almere gelden de volgende toelatingseisen voor de parcoursen:

tabel, parcoursen, fun forest

In Amsterdam gelden de volgende toelatingseisen voor de parcoursen:

tabel, parcoursen, fun forest

In Rotterdam gelden de volgende toelatingseisen voor de parcoursen:

tabel, parcoursen, fun forest

In Venlo gelden de volgende toelatingseisen voor de parcoursen:

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Wie mag er komen klimmen in het klimpark?

Ieder klimpark heeft meerdere unieke parcoursen. Bij elk parcours horen speciale toegangseisen. De moeilijkheidsgraad van de route bepaalt namelijk hoe lang je moet zijn om erin te mogen. Net zoals bij een pretpark. Klik op de locatie waar jij wil gaan klimmen om te zien hoe oud én lang je moet zijn voor een avontuur in de bomen.

Almere I balken
Quickjump Almere

Plan een speciaal uitje

Wist je dat je ook in ons klimpark terecht kan met je kinderfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding? Je vindt alle mogelijkheden op de groepen pagina. Het is zelfs mogelijk om ons klimpark af te huren voor een exclusief evenement. Dat is pas feest!

Youtube video frame 1
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!