Dit was Bandjes in het bos!

29 augustus 2019
Bandjes in het Bos 0687
Bandjes in het Bos 1031
Bandjes in het Bos 1141

Amsterdam, 26 augustus 2019 โ€“ Meer dan 500 mensen kwamen afgelopen zondag naar het Amsterdamse Bos voor de eerste editie van het Bandjes in het Bos-festival. Het festival, dat muziek, avontuur, buiten zijn en genieten met vrienden letterlijk naar een hoger niveau tilde, was in vele opzichten bijzonder. Zo waren er een drijvend en een zwevend podium en konden de bezoekers zelf ook de hoogte opzoeken en al ziplinend tussen de bomen luisteren naar muziek van bands als General Jabbah, Ocean Tribe en Mustang Lola. Initiatiefnemers buitenwinkel Bever en Fun Forest Amsterdam spreken van een groot succes en praten al over een tweede editie.

Publiek en muzikanten vragen al om tweede editie

Jelka Molenaar, marketingmanager Bever: “Het was zo ontzettend gaaf om te zien hoe mensen over het water zweefden terwijl daaronder een singer-songwriter met een prachtige akoestiek stond te zingen. De gemoedelijkheid, de mensen, de muziek, het eten, alles bij elkaar zorgde voor een sfeer die ik nog nooit ergens anders op een buitenfestival ben tegengekomen. En ik was niet de enige. Bezoekers en zelfs de muzikanten hebben al om een jaarlijkse herhaling van het festival gevraagd.”

Beluister de bands nog een keer!


Over Bever

Westlander Fred van Olphen begon in 1977 met Bever om mensen aan te moedigen naar buiten te gaan. Die missie heeft het bedrijf in 2019 nog steeds. De eerste winkel opende Van Olphen in Den Haag. Bij Bever werken echte buitenambassadeurs. Elke dag opnieuw brengen zij hun liefde voor buiten over op talloze klanten en bezoekers. Bever is onderdeel van de A.S.Adventure Group, de grootste outdoorretailer van Europa, die ook ketens heeft in België, Duitsland en Engeland. Google riep Bever in 2018 uit tot dé omnichannelretailer van Europa. Een prijs voor het bedrijf dat het best fysieke winkels met online verkoop combineert.

Over Fun Forest

Ernst-Jan Swarte richtte in 2007 in Venlo het eerste klimbos van Nederland op. Niet veel later volgden Amsterdam, Almere en Rotterdam. De vier klimbossen van Fun Forest bieden meer dan alleen plezier maken en actief bezig zijn. Hier kunnen families, vrienden, scholen en bedrijven over touwen, bruggen en ziplines door het bos bewegen. Maar plezier is voor ons niet genoeg. We hebben een sociale missie. Een maatschappij waar we samen door avontuur verbonden zijn. Daar bouwen wij aan mee. We creëren banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. Hier in het bos zijn we allemaal gelijk, hebben we elkaar nodig en helpen we elkaar

 

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hรจt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hรฉ, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend ๐Ÿ‘

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal โ‚ฌ 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!