WWF

Wist jij dat Fun Forest samenwerkt met het WWF? 🐼 Samen zijn wij op een missie: de wereld een stukje groener maken. Maar onze partnership gaat verder dan dat. Ben jij een Ranger, dan krijg jij korting op jouw avontuur in onze klimbossen! Ben je benieuwd geworden naar onze samenwerking? Lees dan snel verder!

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Samen hebben wij al ruim 1400 bomen geplant! 

Tijdens het boeken van jouw avontuur in de natuur kan je een bedrag doneren aan het WWF. Elke donatie draagt bij aan het planten van bomen in Brazilië. 🌳 Dit is hard nodig, want de bossen verdwijnen hier razendsnel.

Eerst verzamelt het WWF zaden uit het regenwoud. Dan kweken zij een boompje en verzorgen zij deze tot er een grote en sterke boom staat. 💪🏼

Dankzij jullie hebben wij samen met het WWF al ruim 1400 bomen kunnen planten in twee jaar, hoe cool is dat?

Help jij ons mee om ons doel te halen?

Wij willen natuurlijk nog veel meer bomen planten. Help jij ons een handje mee? Dit is hoe je een donatie kan maken aan het WWF tijdens het boeken van jouw avontuur in de natuur: 👇🏼

  • Klik op de ticketknop
  • Kies het klimbos waar jij op avontuur wil gaan
  • Selecteer je klimtickets en wanneer je wil klimmen
  • Maak je avontuur compleet en selecteer de WWF donatie
  • Kies hoeveel euro jij wil doneren
  • Rond je bestelling af en jij hebt ons geholpen de wereld een stukje groener te maken!

Klik op de pijltjes om alle certificaten te bekijken!

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Het Rangerprogramma

Korting op jouw avontuur bij Fun Forest

Ben jij Ranger? Dan heb je geluk! Als Ranger krijg je namelijk korting op jouw avontuur in Fun Forest! 😱 Het hele jaar door ontvang jij 20% korting op jouw tickets, hoe cool is dat?

Maar dit is niet alles! Het WWF en Fun Forest organiseren elk jaar een onvergetelijk evenement: de Rangerdag. 🐼 Op deze Rangerdag is het één groot feest. Rangers mogen met hun hele familie langskomen om op avontuur te gaan in Fun Forest. Naast het klimmen en klauteren is er nog veel meer leuks te doen. Dit wil je niet missen!

Over de WWF Rangers

De Rangers van het Wereld Natuur Fonds komen in actie voor de prachtige natuur en wilde dieren. Als je Ranger wordt, leer je hoe jij een echte natuurbeschermer kan zijn! Hoe ze dat doen?

  • Het WWF stuurt je regelmatig het meest diervriendelijke magazine Ranger Junior of Ranger Report.
  • Ze leren je coördinaten lezen, dieren herkennen aan hun poten of vacht, hoe we het bos kunnen beschermen en nog veel meer.
  • Je krijgt actietips, zodat je actie kunt voeren voor je favoriete wilde dier.
  • Elke maand ontvang je de leukste of spannendste nieuwtjes, duurzame knutseltips tips en prijsvragen in je mailbox (of die van je ouders).
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
fun forest, logo
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Ons WWF parcours!

Wist je dat...

Wij speciale WWF klimparcoursen hebben? 😱 Deze hebben een cool jungle thema. 🐒  Klim tussen de lianen door en kom onderweg een aantal dieren tegen zoals een aap en een panda.

Dit parcours is perfect voor kleine klimmers of klimmers die het allemaal nog een beetje spannend vinden. Je klimt tot 2,5 meter hoog van de grond. Er staat je een spannend jungle avontuur te wachten, waar wacht je nog op!

Onze impact gaat verder

Fun Forest zet zich als sociale onderneming naast natuurbescherming in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. 💚 Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Waardevol werk

Waardevol werk creëren voor jonge mensen is de eerste stap op ons impact pad. Wij hebben als doel om de komende 10 jaar waardevol werk te kunnen bieden aan 1.500 jonge mensen.

Leer- en werktrajecten

Leer- en werkplekken voor jongeren die een plek nodig hebben om hun talenten te vinden of te ontwikkelen. Vaak met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zorgen voor een plek om te bouwen aan vertrouwen en verbinding.

Impact klimkaartjes

Wij werken samen met stichtingen om kinderen met een lage sociaal economische achtergrond de kans te geven om gratis een avontuur in de natuur te beleven.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!