Nachtklimmen

Één keer per jaar organiseren wij Nacht- & Halloweenklimmen. Tijdens deze avonden kan je 's avonds tot 23:00 door onze bossen klimmen. Dit is heel bijzonder, want normaal mag je na zonsondergang nooit klimmen.

Nacht- & Halloweenklimmen

Yes, het is bijna zover! Eind oktober organiseren wij in al onze bossen Nacht- & Halloweenklimmen. Alleen op deze unieke avonden klim je na zonsondergang door ons klimbos. Met Nachtklimmen is ons bos sfeervol verlicht en krijgen de klimmers een hoofdlampje mee tijdens het klimmen. Tijdens Halloweenklimmen vind je in ons bos ook griezelige versiering en zijn er acteurs aanwezig die je de stuipen op het lijf jagen. Wil je weten wanneer we 's avonds geopend zijn in onze bossen? Lees dan snel verder!

Klimmen in het donker

Nachtklimmen

Almere - Zaterdag 29 oktober '22

Amsterdam - Vrijdag 28 oktober '22

Rotterdam - Zaterdag 29 oktober '22

Venlo - Zaterdag 29 oktober '22

Klimmen met enge griezels

Halloweenklimmen

Almere - Vrijdag 28 oktober '22

Amsterdam - Zaterdag 29 oktober '22

Rotterdam - Vrijdag 28 oktober '22

In Venlo kan je alleen nachtklimmen!

Boek nu je tickets

Om tickets te boeken, klik je hieronder op de locatie waar jij wil nachtklimmen. Selecteer je tickets en kies vervolgens de datum waarop je komt klimmen. Hierna kies je een starttijd na 19:00. Zie je geen starttijden voor in de avond? Dan zijn ze helaas al uitverkocht! Probeer dan een andere dag, of een van onze andere locaties.

fun forest, vrouw, klimmen
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling