Fun Forest, het beste Klimpark van Noord Holland

Fun Forest, het unieke klimpark in Noord-Holland

Klimmen in bomen en samen op avontuur, bij jong en oud begint het gelijk te kriebelen. Lekker de hoogte in en een uitdagend parcours afleggen. Ga de uitdaging aan bij het Fun Forest klimpark in Noord-Holland. Dit park beschikt over 9 parcours die variëren in lengte, hoogte en moeilijkheidsgraad. In 3 uur tijd beleef je een spannende ervaring die geschikt is voor jong en oud!

Adrenaline en plezier en dat hoog in de bomen.

Voor de jongste onder ons hebben we de wat gemakkelijke en lage parcours. Maar de echte waaghalzen gaan natuurlijk de uitdaging van het Zwarte Gorilla parcours aan. Het klimmen en klauteren in ons klimpark in Noord-Holland is geschikt voor kinderfeestjes, maar ook bedrijfsuitjes, schoolreizen, familiedagen en meer. Actief bezig zijn in de natuur, er is niets mooiers dan dat!

Boek gelijk jouw klimavontuur via onze website en ga de uitdaging van ons klimpark in Noord-Holland aan.

Boeken

Diverse activiteiten

Ons klimpark in Noord-Holland beschikt over 9 prachtige uitdagende parcours, maar dat is niet het enige wat er aan activiteiten te doen is. De Forest Adventures zijn bijvoorbeeld groepsspelen waarbij samenwerking centraal staat bij spellen op de grond. Dit is voor teambuilding activiteiten bij een bedrijfsuitje natuurlijk fantastisch. En bij lekker weer kan je ook Suppen op het Nieuwe Meer.

Er is genoeg te doen in ons klimbos in Noord-Holland te Amsterdam. Maar ook kan je genieten van de omgeving van de Kralingse Plas in Rotterdam bij onze andere vestiging. Verder kan je terecht bij onze klimparken in Almere en Venlo. Leuk detail, ieder klimpark beschikt over andere parcours, waardoor geen enkele klimervaring hetzelfde is.

Klimmen in de mooiste bossen, nét buiten de stad.

Het prachtige Fun Forest klimbos in Noord-Holland

Klimbos Noord-Holland.Het Fun Forest klimpark in Noord-Holland is gelegen in een bosrijke omgeving net buiten de stad. Je geniet volop van de natuur tijdens het klimmen of één van de andere activiteiten. Perfect voor een leuk dagje uit, nietwaar? Maar van deze activiteiten krijg je natuurlijk honger en dorst. Daarom hebben wij in ons park een mooi terras en een Boss Kitchen voor wat koffie, thee of frisdrank, alsook een hapje eten.

Geniet van een heerlijk dagje uit in de natuur in het prachtige Fun Forest klimbos in Noord-Holland. De omgeving, de activiteiten en de uitdaging… het is echt een bijzondere ervaring. Wij verwelkomen je graag in ons park waar je niet teleurgesteld zal worden.

Kom je met je gezin, met je bedrijf, vrienden of een andere samenstelling? Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee om de dag zo sportief, divers en creatief mogelijk in te vullen. Neem contact op voor alle mogelijkheden van ons klimpark in Noord-Holland of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact Offerte aanvagen

Openingstijden Amsterdam

Woensdag
12.00 – 18.00 u.

Zaterdag en zondag
11.00 – 19.00 u.

Overige dagen
Open op aanvraag voor groepen

Bekijk de openingstijden van ons hele seizoen

 


 

Tarieven Amsterdam

Individuele klimkaarten

Speed Runner (7 t/m 9 jaar) €17,95 p.p.
Kinderen (8 t/m 11 jaar) €19,95 p.p.
Jongeren (12 t/m 17 jaar) €24,95 p.p.
Volwassenen (18+ jaar) €24,95 p.p.

Alle tarieven Amsterdam

 

Groepen

Voor groepen maken wij een prijs op maat

Vraag prijsvoorstel aan

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig