Klimpark Limburg

Klimbos Limburg, Klimpark Limburg
Klimbos Limburg, Klimpark Limburg
Klimbos Limburg, Klimpark Limburg
  • 9 klimparcoursen
  • Tussen Venlo en Roermond
  • Vlak aan de Duitse grens
  • Leuk voor jong en oud

Vlak onder Venlo, vind je ons Limburgse klimpark. Dit klimpark was niet zomaar een klimpark, maar het eerste klimpark van Nederland! In Limburg introduceerden wij in 2007 het “boomklimmen” aan Nederland. In ons bos ga je pas echt het avontuur aan!

Klimpark Limburg, Klimbos Noord Holland

Ons eerste klimpark

Als eerste klimpark van Nederland is Fun Forest Venlo extra bijzonder! Maar er zijn meer redenen waarom het Limburge klimpark zo speciaal is. Klimmend van boom tot boom beleef jij je eigen avontuur in de natuur. Dit is waarom wij ons Limburgse klimpark zo speciaal vinden:

  • In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige locatie om buiten te zijn. In onze ogen is ons klimpark het mooiste plekje in heel Limburg.
  • Omdat Fun Forest Venlo al langer dan tien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo kan je niet alleen over bruggentjes klimmen, maar klim je zomaar dwars door een auto heen. Hoe cool is dat? Om het avontuur compleet te maken, maak je aan het eind van jouw avontuur in de natuur in ons klimpark een vrije sprong naar beneden! Wie durft?
  • Fun Forest is een klimpark met een sociale missie. Binnen ons team is er ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door bij ons te werken met ondersteuning van een werkbegeleider groeien zij en zetten wij ze in hun kracht!
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!
Kunnen we je helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar!