Klimpark Limburg

Instructie
Jongere closeup
Monkey Trail 2
Kind Homepage

Ons eerste klimpark

Als eerste klimpark van Nederland is Fun Forest Venlo extra bijzonder! Maar er zijn meer redenen waarom het Limburge klimpark zo speciaal is. Klimmend van boom tot boom beleef jij je eigen avontuur in de natuur. Dit is waarom wij ons Limburgse klimpark zo speciaal vinden:

  • In het gezellige, sprookjesachtige Limburg, vlakbij de Duitse grens ligt het groene Jammerdal. Met eindeloze velden, schitterende bossen en kronkelende beekjes is dit een prachtige locatie om buiten te zijn. In onze ogen is ons klimpark het mooiste plekje in heel Limburg.
  • Omdat Fun Forest Venlo al langer dan tien jaar bestaat, hebben wij een heleboel tijd gehad om geweldige klimonderdelen te bedenken. Zo kan je niet alleen over bruggentjes klimmen, maar klim je zomaar dwars door een auto heen. Hoe cool is dat? Om het avontuur compleet te maken, maak je aan het eind van jouw avontuur in de natuur in ons klimpark een vrije sprong naar beneden! Wie durft?
  • Fun Forest is een klimpark met een sociale missie. Binnen ons team is er ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door bij ons te werken met ondersteuning van een werkbegeleider groeien zij en zetten wij ze in hun kracht!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!