Klimbos Noord Holland

Klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland
Klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland
Klimpark Noord Holland, Klimbos Noord Holland

Klimbos Amsterdam

Met 10 routes van 2,5 tot wel 15 meter hoogte, kan je in ons klimbos de uitdaging volledig aangaan! In ons klimpark klim je tussen echte bomen, direct onder het bladerdak. Hoe cool is dat? Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over ons klimbos in Noord Holland? Lees dan snel door of neem contact op met onze Happiness Champs!

Klimpark Limburg, Klimbos Noord Holland

Samen actief!

Actief bezig zijn met elkaar en de natuur, daar draait het om hier bij Fun Forest Amsterdam. Ons klimbos in Noord Holland, een plek als geen ander. Ons klimbos is een bijzondere plek voor ons en een heleboel anderen. Hier zijn veel verschillende redenen voor. Je leest ze hier onder!

  • Wij vinden ons klimbos het mooiste plekje in Noord Holland. Het klimbos, de receptie aan de Bosbaan en ons eigen kantoor, wij konden ons geluk niet op! Vanuit deze prachtige, centraal gelegen locatie voeren wij onze sociale missie met veel plezier uit.
  • Je zou misschien denken dat ons klimbos ver uit de stad ligt, maar niets is minder waar. Sterker nog, ons Noord Hollandse klimbos ligt midden in Amsterdam. Met het openbaar vervoer ben je er zo, het bos ligt namelijk op nog geen 10 minuten reizen van Station Amsterdam Zuid.
  • In ons bos helpen wij elkaar. Dit geldt niet alleen voor de gasten, maar ook voor ons eigen personeel. Wij hebben als klimbos een sociale missie, daarom is er in ons park en in de keuken plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen helpen wij deze mensen groei te behalen, en zetten wij ze in hun kracht. Meer weten over onze sociale missie? Klik dan hier 
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!