Klimbos Noord Holland

Meisje omkijken
Jongen met balkjew
Gezinsfoto

Klimbos Amsterdam

Met 10 routes van 2,5 tot wel 15 meter hoogte, kan je in ons klimbos de uitdaging volledig aangaan! In ons klimpark klim je tussen echte bomen, direct onder het bladerdak. Hoe cool is dat? Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over ons klimbos in Noord Holland? Lees dan snel door of neem contact op met onze Happiness Champs!

Kind Homepage

Samen actief!

Actief bezig zijn met elkaar en de natuur, daar draait het om hier bij Fun Forest Amsterdam. Ons klimbos in Noord Holland, een plek als geen ander. Ons klimbos is een bijzondere plek voor ons en een heleboel anderen. Hier zijn veel verschillende redenen voor. Je leest ze hier onder!

  • Wij vinden ons klimbos het mooiste plekje in Noord Holland. Het klimbos, de receptie aan de Bosbaan en ons eigen kantoor, wij konden ons geluk niet op! Vanuit deze prachtige, centraal gelegen locatie voeren wij onze sociale missie met veel plezier uit.
  • Je zou misschien denken dat ons klimbos ver uit de stad ligt, maar niets is minder waar. Sterker nog, ons Noord Hollandse klimbos ligt midden in Amsterdam. Met het openbaar vervoer ben je er zo, het bos ligt namelijk op nog geen 10 minuten reizen van Station Amsterdam Zuid.
  • In ons bos helpen wij elkaar. Dit geldt niet alleen voor de gasten, maar ook voor ons eigen personeel. Wij hebben als klimbos een sociale missie, daarom is er in ons park en in de keuken plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen helpen wij deze mensen groei te behalen, en zetten wij ze in hun kracht. Meer weten over onze sociale missie? Klik dan hier 
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!