Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag geopend tot 18:30

Openingstijden deze week
Maandag10:00 - 18:30
Dinsdag10:00 - 18:30
Woensdag10:00 - 18:30
Donderdag10:00 - 18:30
Vrijdag10:00 - 18:30
Zaterdag10:00 - 18:30
Zondag10:00 - 18:30
TicketsTarievenContact & parkeren
Parcours FFR-website-NL

Praktische info

Op avontuur in ons bos

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en klim je op steeds grotere hoogtes naar mate je kiest voor uitdagendere parcoursen. 🤩 Voor schoolreisjes zijn parcours 8 & 9 (extreme) niet beschikbaar.

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en klim je op steeds grotere hoogtes naar mate je kiest voor uitdagendere parcoursen. 🤩 Voor schoolreisjes zijn parcours 8 & 9 (extreme) niet beschikbaar.

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

De eerste routes die je bij ons in het bos tegenkomt zijn de Easy parcoursen. Deze parcoursen is speciaal voor de jongste kinderen, je mag hier namelijk al klimmen als je langer bent dan 110 cm. In ons bos krijg je twee uur lang de tijd om je helemaal uit te leven, net als een echte aap!

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

De eerste routes die je bij ons in het bos tegenkomt zijn de Easy parcoursen. Deze parcoursen is speciaal voor de jongste kinderen, je mag hier namelijk al klimmen als je langer bent dan 110 cm. In ons bos krijg je twee uur lang de tijd om je helemaal uit te leven, net als een echte aap! De easy parcoursen bevinden zich van 2,5 tot 4 meter boven de grond. Deze routes zijn niet alleen leuk voor de kleinste apen, want ook klimmers die nog last hebben van een beetje hoogtevrees kunnen op dit parcours goed oefenen! Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Wil je niet mee klimmen of zelf klimmen? Dan hoef je geen ticket te kopen.

 

Klimbos mini minis Fun Forest
Klimbos mini kinderen Fun Forest
Fun Forest Wij zijn weer open
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 4
Klimparcours Rotterdam 2 kopie
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Ben jij een echte Natuurninja en durf jij wel tot 10 meter hoogte in een boom te klimmen? Over touwnetten, wiebelbruggen,  evenwichtsbalken en ziplines beweeg je vliegensvlug door de bomen in onze klimparcoursen. Klimbos kids tickets zijn perfect voor kinderen vanaf 130 cm, hiermee mag je tot wel drie uur lang klimmen!

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Ben jij een echte Natuurninja en durf jij wel tot 10 meter hoogte in een boom te klimmen? Over touwnetten, wiebelbruggen,  evenwichtsbalken en ziplines beweeg je vliegensvlug door de bomen in onze klimparcoursen. Klimbos kind tickets zijn perfect voor kinderen vanaf 130 cm, hiermee mag je tot wel 3 uur lang klimmen! Naast de easy parcoursen, mag je met een kind ticket ook twee van de medium parcoursen klimmen. Klimt er een volwassene met je mee? Dan mag je nog twee parcoursen klimmen, waaronder één hard parcours!

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Hoe ouder je bent, hoe meer je mag klimmen! De echte avonturiers vanaf 150 cm kunnen bij ons kiezen uit nog twee parcoursen! Ga jij het avontuur aan? Dan kan je bij ons drie uur lang de boom in.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Hoe ouder je bent, hoe meer je mag klimmen! De echte avonturiers vanaf 150 cm kunnen bij ons kiezen uit nog twee parcoursen! Ga jij het avontuur aan? Dan kan je bij ons drie uur lang de boom in. Met spannende klimonderdelen in het extreme parcours zoals een slackline, bungee jump en vrije sprong is er ook voor volwassenen genoeg uitdaging te vinden. Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, met een volwassen ticket mag je ook gewoon klimmen in de easy routes.

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 5
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 6
Klimparcours Rotterdam 5 kopie

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Onbeperkt klimmen!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Klimmen met een groep

Samen sportief

Banner tickets jongen

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!