Klimbos Rotterdam

In het groene hart van Rotterdam, tussen de hoge bomen, vind je ons klimpark met wel acht verschillende parcoursen. Vanuit de bomen heb je een prachtig uitzicht over de Kralingse plas.

Fun Forest klimmen klimbos
Klimbos Rotterdam
jongen, klimbos zuid holland, fun forest

Wil je met een groep komen klimmen?

Praktisch

Vandaag gesloten

Openingstijden deze week
Maandag11:00 - 18:00
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 18:30
Zondag10:00 - 18:30
TicketsTarievenContact & parkeren

Praktische info

Op avontuur in ons bos

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en eindig je in het extreme parcours met een bungee jump & vrije sprong van 12 meter hoogte. 😮

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! 😮

 

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

De eerste routes die je bij ons in het bos tegenkomt zijn de Easy parcoursen. Deze parcoursen is speciaal voor de jongste kinderen, je mag hier namelijk al klimmen als je langer bent dan 110 cm. In ons bos krijg je twee uur lang de tijd om je helemaal uit te leven, net als een echte aap!

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

De eerste routes die je bij ons in het bos tegenkomt zijn de Easy parcoursen. Deze parcoursen is speciaal voor de jongste kinderen, je mag hier namelijk al klimmen als je langer bent dan 110 cm. In ons bos krijg je twee uur lang de tijd om je helemaal uit te leven, net als een echte aap! De easy parcoursen bevinden zich van 2,5 tot 4 meter boven de grond. Ouders lopen dus makkelijk met de kinderen mee onder de routes door. Het is ook een goed beginpunt voor klimmers die nog een beetje last hebben van hoogtevrees.

 

kinderen, klimmen, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
Fun Forest - Wij zijn weer open!
jongen, klimmen, zuid holland, fun forest
kind, klimmen, fun forest
kind, klimmen, fun forest

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Ben jij een echte Natuurninja en durf jij wel tot 10 meter hoogte in een boom te klimmen? Over touwnetten, wiebelbruggen,  evenwichtsbalken en ziplines beweeg je vliegensvlug door de bomen in onze klimparcoursen. Klimbos kids tickets zijn perfect voor kinderen vanaf 130 cm, hiermee mag je tot wel drie uur lang klimmen!

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Ben jij een echte Natuurninja en durf jij wel tot 10 meter hoogte in een boom te klimmen? Over touwnetten, wiebelbruggen,  evenwichtsbalken en ziplines beweeg je vliegensvlug door de bomen in onze klimparcoursen. Klimbos kind tickets zijn perfect voor kinderen vanaf 130 cm, hiermee mag je tot wel 3 uur lang klimmen! Naast de easy parcoursen, mag je met een kind ticket ook twee van de medium parcoursen klimmen. Klimt er een volwassene met je mee? Dan mag je nog twee parcoursen klimmen, waaronder één hard parcours!

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Hoe ouder je bent, hoe meer je mag klimmen! De echte avonturiers vanaf 150 cm kunnen bij ons kiezen uit nog twee parcoursen! Ga jij het avontuur aan? Dan kan je bij ons drie uur lang de boom in.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Hoe ouder je bent, hoe meer je mag klimmen! De echte avonturiers vanaf 150 cm kunnen bij ons kiezen uit nog twee parcoursen! Ga jij het avontuur aan? Dan kan je bij ons drie uur lang de boom in. Met spannende klimonderdelen in het extreme parcours zoals een slackline, bungee jump en vrije sprong is er ook voor volwassenen genoeg uitdaging te vinden. Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, met een volwassen ticket mag je ook gewoon klimmen in de easy routes.

vrouw, klimmen, fun forest
jongen, klimmen, fun forest
man, klimmen, fun forest

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Klimmen met een groep

Samen sportief

kind, klimmen, fun forest

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling