BillyBird

Hé BillyBird fan! Wist je dat jij met je BillyBird entreeticket of lidmaatschapspas 20% korting kan krijgen op je bezoek aan Fun Forest Venlo? Alles wat je hoeft te doen, is je ticket boeken onderaan deze webpagina en je BillyBird entreeticket of pas mee te nemen om te laten zien aan onze kassa!

Let op: boek jouw tickets met korting via het formulier op deze pagina en niet via de oranje ticket button bovenin je scherm!

Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 7
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Instructie

Heb je een ticket gekocht voor BillyBird Drakenrijk of Hemelrijk (of heb je een abonnement) en wil je met korting op avontuur in ons bos? Dat kan!

Met deze combideal krijg je namelijk 20% korting op jouw avontuur in ons klimbos als je een ticket of abonnement koopt voor BillyBird Drakenrijk of Hemelrijk. Maar dat is nog niet alles... Je krijgt namelijk ook 40% korting bij BillyBird als je een ticket hebt gekocht voor Fun Forest Venlo. Een avontuur beleven in Limburg is nog nooit zo leuk geweest, want met deze combi-deal krijg je korting op allebei je uitjes!

BillyBird

Voor je bezoek:

  • Boek een ticket voor Fun Forest Venlo met 20% korting via deze webpagina
  • Plan jouw dag naar BillyBird Drakenrijk of Hemelrijk, maar boek nog geen ticket! Je krijgt aan de kassa 40% korting op vertoon van je boeking bij Fun Forest Venlo

Op de dag van je bezoek:

  • Laat bij de receptie van Fun Forest Venlo je BillyBird Drakenrijk of Hemelrijk ticket (of abonnement) zien op de dag van je klimavontuur
  • Laat bij de kassa van BillyBird Drakenrijk of Hemelrijk je Fun Forest Venlo boekingsbevestiging zien en krijg 40% korting op je entree

Boek hier je tickets voor Fun Forest Venlo met 20% korting

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!