Bedrijfsuitje Venlo

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
  • Klimmen door de bomen
  • Forest Adventures op de grond
  • Uniek en actief uitje in de natuur
  • Samen bezig met teambuilding

Met je collega's een dagje uit

Even lekker dat kantoor uit en de natuur in? Zoek je een dag vol actief en effectief samenwerken? Ben je benieuwd naar wat je allemaal in ons bos kan beleven? Lees dan snel verder, want er is een hele hoop te doen!

Je kunt de boom in!

Is jouw team toe aan een dagje weg en wil je even helemaal weg uit de kantoor-sfeer? Organiseer je bedrijfsuitje in ons bos! Bij ons ga je aan de slag met teambuilding en ben je sportief bezig in de buitenlucht terwijl je een heerlijke dag beleeft.

Grondspellen

Onze expeditie combineert team-, doe- en denkwerk.

Buiten klimmen

In ons bos vergeet je even de drukte van kantoor.

Teambuilding

Samen ga je aan de slag met samenwerken

Bedrijfsuitje Klimbos Fun Forest klimmen voor volwassenen
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
klimmen, klimbos, fun forest venlo
bedrijfsuitje, fun forest amsterdam

Wat is er te doen?

Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen bedrijfsuitje samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Voor het beste advies neem je direct contact op met de klantenservice. Je kiest uit de volgende activiteiten:

  • KlimmenĀ duurt 3 uur en is een unieke ervaring. Samen met je collega's ben je even weg van kantoor en ga je de boom in, het is heerlijk om jeĀ groepsuitjeĀ tussen de bomen te vieren in ons bos. In de boom werk je op nieuwe manieren samen en verleg je grenzen die je eerst niet kende.
  • Forest AdventuresĀ duren 2 uur en is ook toegankelijk voor iedereen die minder goed ter been is. Bij Forest Adventures combineren we teamwork met puzzels en actieve praktijkopdrachten. De groep wordt verdeeld en strijdt tegen elkaar om te kijken wie het beste team is, want alleen het sterkste team wint het avontuur!

Tarieven

€20,95

Minimaal 20 deelnemers
Vanaf 18 jaar

Klimmen

Informatie
€19,95

Minimaal 8 deelnemers
Vanaf 18 jaar

Forest Adventures

Informatie

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

Route

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, misschien kunnen zij voor jullie toch nog een plekje vinden!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Auto

Neem op de A73 de afslag 16 Venlo-Zuid. Sla linksaf bij de stoplichten en daarna linksaf vanaf A73 Zuid. Ga rechtdoor bij de stoplichten vanaf A73 Noord. Volg weg voor 2 km (onder andere rechtdoor over twee rotondes) en sla linsaf de Keldenkerkerweg op. Sla na 500 m linksaf de Trappistenweg op.

OV

Kunnen we buiten openingstijden een bedrijfsuitje organiseren?

Ja, dat kan! Vanaf 20 personen gaan we graag voor jullie open.

Ik weet nog niet hoeveel mensen er willen deelnemen, is dit een probleem?

We vragen wel naar een reƫle inschatting. 2 weken voor het geplande uitje vragen wij het definitieve aantal door te geven.

Kunnen we lunchen of dineren?

Die mogelijkheden zijn er zeker. Graag informeren we over het aanbod.

De weersvoorspellingen zijn slecht. Kan het ons uitje doorgaan?

Met regen kan er geklommen worden, dit is veilig. Als het weer te risicovol is neemt Fun Forest contact met jullie op. Verplaatsen (m.u.v. maatwerk) kan tot 24 uur van te voren. Annuleren conform voorwaarden.

Blog

Een avontuurlijke dagje uit