Suppen Rotterdam & Amsterdam

Genieten met een board en peddel op het water.

Wat is Suppen?

SUP boarden, oftewel: stand up paddling. Maar wat is het? Je gaat met een board en peddel de Kralingse Plas of het Nieuwe Meer op. Dit kan heel relaxed zijn, maar voor wie intensief door peddelt ook een echte work-out. En we garanderen natuurlijk niet dat je droog blijft! Je kunt deze activiteit doen in Rotterdam en Amsterdam

SUP boarden Rotterdam

Leuk voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of een familiedag. Je kunt ervoor kiezen om een tocht te gaan peddelen! Bij ons kun je ook individueel een bord huren! Een Sup Experience bieden wij aan vanaf 6 personen. Het is nu ook mogelijk om een sup-board online te boeken!

Reserveer hier een sup-board

 

 

Kano huren Rotterdam

Ga in een kano of kajak de Kralingse Plas over. Ideaal om lekker te ontspannen. Je kan het zo fanatiek maken zoals je zelf wilt! Je kunt individueel een kano huren of via een Kano Experience vanaf 6 personen via onze klantenservice!

Reserveer hier een kano

 

SUP boarden Amsterdam

Leuk voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of een familiedag. Voor of na het klimmen ga je in 1,5 uur kennis maken met het varen op een sup-board. Je kunt ervoor kiezen om een tocht te gaan peddelen, maar SUP & Meer geeft ook SUP work-outs en yogalessen. Het meenemen van eigen zwem/sportkleding is verplicht. Er is plek voor maximaal 20 personen tegelijk.

Offerte

De inhoud van het programma wordt compleet op de groepswensen of doelen afgestemd. Een variatie van de programma’s is ook mogelijk. Vraag hieronder direct een offerte aan:

Kies uw locatie

Fun Forest Amsterdam Offerte Amsterdam

Fun Forest Almere Offerte Almere 

Fun Forest Rotterdam Offerte Rotterdam 

Fun Forest Venlo Offerte Venlo

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig