Organiseer een spannend kinderfeestje in Venlo bij Fun Forest

Vier het kinderfeestje in Venlo bij Fun Forest

Kinderfeestje VenloEen kinderfeestje op een spannende en avontuurlijke manier beleven kan bij klimpark Fun Forest. Ons klimpark in Venlo is waar wij actieve en stoere activiteiten organiseren voor jong en oud. Een kinderfeestje in Venlo vieren bij klimpark Fun Forest is dé perfecte manier om lekker actief buiten bezig te zijn.

De jarige job klimt tijdens het kinderfeestje gratis!

Een kinderfeestje vol adrenaline, durf jij het aan?

De kinderen krijgen bij ons klimparcours de opdracht om bananen te zoeken en als ze die vinden kunnen ze een schatkist openen. De kinderen zijn tijdens het kinderfeestje in Venlo lekker actief bezig met het klimmen en ondertussen gaan ze ook nog op schattenjacht. Niets is immers leuker om als kind op jacht te gaan naar een schatkist die ook echt een schat bevat.

Dat klinkt natuurlijk als een spannend avontuur en je kunt dit direct boeken via deze website.

Boek nu online

 

Verschillende spannende activiteiten

Op jacht naar de schat tijdens het kinderfeestje in Venlo in ons klimpark? Het Monkey Trail evenement is de activiteit bij uitstek voor een kinderfeestje. Maar er zijn meer leuke activiteiten. Zo kunnen de kinderen ook 3 uur klimmen op de reguliere parcours. Na het klimmen krijgen alle kinderen een leuke verrassing (drinken en wat lekkers). Ook kan je er eventueel een klimdiploma of klimmedaille bij boeken.

Door de spanning, de leuke uitdaging en natuurlijk de adrenaline is het klimmen een prachtige activiteit voor een kinderfeestje in Venlo. Kortom, voor een unieke dag uit en een origineel feestje is Klimpark Fun Forest een uitstekende keuze.

Meer weten over onze activiteiten voor een kinderfeestje in Venlo? Wij vertellen je graag alles over de klimavonturen!

Alle activiteiten

 

Het prachtige klimbos in Limburg

Klimbos LimburgLimburg staat als provincie natuurlijk bekend om zijn rustige en mooie omgeving. Ons klimbos in Limburg te Venlo is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar genoeg te doen is. Er zijn verschillende unieke klimparcours te vinden. Kinderen zullen zich fantastisch vermaken tijdens één van de vele klimavonturen in ons park.

Fun Forest is uniek, anders en actief en dat maakt het zeer geschikt voor een onvergetelijk kinderfeestje. De kinderen zullen nog lang napraten over het plezier en de spanning die ze hebben beleefd tijdens het klimmen. Verschillende parcours hebben geen begeleiding van een volwassene nodig. Je kunt dus lekker genieten van een kop koffie of thee terwijl de kinderen zich fantastisch vermaken. Kortom, voor een geslaagd kinderfeestje in Venlo is klimpark Fun Forest ontzettend leuk. Bestel gelijk online jouw tickets. Wij verwelkomen je graag in ons park!

Reserveer direct je tickets

Tarieven

Monkey Trail kinderfeestje
€14,95 per kind (7 t/m 11 jaar en min. 1.20m)

Klimpark kinderfeestje
€16,95 per volwassene (18+ jaar)
€16,95 per kind (vanaf 8 jaar en 1.30m)

Mini Monkey Trail kinderfeestje
€6,95 per kind (5 t/m 7 jaar, en min 1.00m)
Alleen in Venlo

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig