Fun Forest, het adres voor een stoer kinderfeestje in Amsterdam

Beleef het ultieme kinderfeestje Amsterdam

Kinderfeestje AmsterdamEen kinderfeestje in Amsterdam vieren. Ja, daar zijn ontzettend veel mogelijkheden voor, maar wat is nu echt stoer, origineel en leuk? Klimmen in bomen natuurlijk. Klimpark Fun Forest in Amsterdam biedt maar liefst 9 klimparcours die geschikt zijn voor jong en oud, vanaf 7/8 jaar.

Zijn er ook hele jonge kinderen bij het kinderfeestje? Die kunnen zich vermaken in het gratis speelbos en de volwassenen kunnen met veel plezier toekijken of genieten van een hapje en drankje op ons terras. De kinderen zullen een fantastische tijd beleven met het klimmen waar ze met trots op terug kunnen kijken. Zeker met een klimdiploma en klimmedaille.

Laat je overtuigen en neem alvast een kijkje bij de verschillende klimparcours van ons park in Amsterdam. Het klimbos voor een ultiem kinderfeestje in Amsterdam.

Bekijk het klimparcours

 

Verschillende klimactiviteiten

Een geslaagd kinderfeestje in Amsterdam moet natuurlijk wel zo creatief en leuk mogelijk worden samengesteld. Laat dat maar aan ons over, want wij bieden gevarieerde en leuke klimactiviteiten.

Klimparcours van Fun Forest in Amsterdam:

  • 1 Speed Runner parcours
  • 8 Gewone klimparcours

Het Monkey Trail parcours is zo ingericht dat de kinderen tijdens het klimmen bananen moeten verzamelen. Op de bananen staat een code waarmee ze een schatkist met een leuke verrassing kunnen openen. Spannend, uitdagend en vooral erg leuk. Het Speed Runner parcours is natuurlijk dé uitdaging voor de snelle kinderen. Wie legt dit mooie parcours als snelste aapje af?

De kinderen lekker gewoon laten klimmen? Wij hebben verschillende normale klimparcours en ook die bieden een bijzondere uitdaging. Dit alles combineren? Het kan allemaal. Wij maken het kinderfeestje in Amsterdam graag tot een mooi succes. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij het feestje voor jou op een mooie manier kunnen samenstellen.

Contact met Fun Forest

 

Fun Forest, het adres voor een kinderfeestje in Noord-Holland

Kinderfeestje Noord-HollandFun Forest is als klimpark gelegen buiten de drukke stad in een heerlijk mooi bos. Lekker buitenspelen is goed voor de kinderen. Juist daarom is een kinderfeestje in Amsterdam bij klimpark Fun Forest een keer wat anders. Het is gezond, actief, uniek en ontzettend leuk. Niet alleen voor de kinderen zelf, maar ook om lekker toe te kijken terwijl ze zich zo ontzettend vermaken.

Een kinderfeestje in Noord-Holland kan op veel verschillende manieren ingevuld worden, maar niets is zo spannend en stoer als het klimmen in ons mooie klimbos. De kinderen lekker 3 uur laten klimmen terwijl je gezellig meedoet en helpt waar nodig. Het is genieten. Na afloop lekker een hapje en drankje op het mooie terras en het feestje is geslaagd.

De kinderen zijn lekker actief en sportief bezig geweest en hebben een bijzondere ervaring achter de rug. Maak het kinderfeestje in Amsterdam compleet door ze een klimdiploma of klimmedaille te geven. Dat zullen ze prachtig vinden! Via onze website kan je gemakkelijk en snel tickets boeken voor het kinderfeestje in Amsterdam. Maak daarvoor gebruik van ons praktische online systeem.

 

Tarieven

Klimpark kinderfeestje
€19,95 per volwassene (18+ jaar)
€19,95 per kind (vanaf 8 jaar en 1.30m)

Speed Runner kinderfeestje
€19,95 per kind (7 t/m 9 jaar, en min 1.20m)
Alleen in Amsterdam

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig