Kinderfeestje Almere

Er is er een jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij. Dat vier je natuurlijk bij Fun Forest Almere, ja ja. Met al je vriendjes erbij! In ons klimbos vier jij een actief en origineel kinderfeestje.

Monkey Trail 2
Klimbos mini minis Fun Forest
Klimbos mini kinderen Fun Forest

Alle apen verzamelen!

Zoek jij een kinderfeestje vol avontuur? Kom klimmen bij Fun Forest Almere! Ga al klimmend op zoek naar bananen, die je helpen om een schatkist te openen. Wat zal er toch in die schatkist zitten?

Alle apen verzamelen!

Zoek jij een kinderfeestje vol avontuur? Kom klimmen bij Fun Forest Almere! In het klimbos ga jij met je vriendjes al klimmend op zoek naar bananen. Heb je alle bananen gevonden? Dan kunnen jullie de schatkist openen. Wat zal er toch in die schatkist zitten? Er is maar een manier om hier achter te komen: ga het avontuur aan en vier je feestje in ons bos!

Boek nu jouw feestje!

Bekijk hier hoe een feestje in ons bos eruit kan zien:

Feestje vlog 1

Hoe vier ik mijn feest?

Laat het feest maar beginnen! Bij de receptie haal je een gordel en een helm op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie helemaal zelf klimmen. Papa en mama hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden jou en je vriendjes tijdens het klimmen. In ons bos zijn ook altijd instructeurs, of "rode helmen" aanwezig, die je helpen wanneer je niet meer verder komt.

Hoe vier ik mijn feest?

Ei ei ei en we zijn zo blij. Want je feestje kan beginnen en de instructie hoort daarbij! Voor je gaat beginnen ruil je jouw feestmuts in voor een klimhelm bij de receptie. Hier krijg je ook een klimgordel. Hierna is het tijd om goed op te letten, jullie krijgen namelijk een kwartier lang een kliminstructie. Na de instructie ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de boom in. Papa en mama hoeven niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden jou en je vriendjes. Natuurlijk zijn er ook altijd instructeurs in de buurt om te helpen wanneer jij of je vriendjes tegen problemen aan lopen.

Klimbos Mini kinderfeestje

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar? Kom dan klimmen in onze twee Easy Parcoursen!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in het Mini parcours! Daar klim je voor 2 uur door ons bos, waar je tijdens je feestje op zoek gaat naar bananen.

Klimbos Mini kinderfeestje

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar? Kom dan klimmen in onze twee Easy Parcoursen!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in de Easy parcoursen! Dat is een feestje om nooit te vergeten. Klim voor 2 uur door ons bos en ga tijdens je feestje op zoek naar bananen. Het eerste parcours is speciaal gebouwd voor kinderen die klimmen nog een beetje spannend vinden, ouders kunnen in dit parcours dan ook goed mee klimmen.

Monkey Trail Almere
Schatkist
Monkey Trail 2
Meisje bananen
Schatkist
Jongere klimmen

Klimbos kinderfeestje

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, de Medium parcoursen, hoera!  Jullie mogen drie uur door het bos klimmen, waarbij je parcours 2 & 3 helemaal zelfstandig mag klimmen. Willen jullie ook vanaf parcours 4 klimmen? Dan moet er per twee kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen de parcours zelfstandig klimmen.

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Medium parcoursen, hoera! Jullie mogen drie uur door het bos klimmen, waarbij je parcours 2 & 3 helemaal zelfstandig mag klimmen. Willen jullie ook vanaf parcours 4 klimmen? Dan moet er per twee kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen de parcours zelfstandig klimmen. Tijdens je feestje beleef je een groot avontuur, slinger je als een aap door de boom en ga je op zoek naar bananen.

Horeca arrangement

Wil jij jouw feestje compleet maken met wat lekkers? Voor een hapje en een drankje in ons klimbos, kan je het beste aankloppen bij onze buren, Restaurant Buitengewoon Lekker. Voor groepsuitjes bieden wij verschillende arrangementen aan in samenwerking met dit gezellige restaurant. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. Dat wordt smullen!

Horeca arrangement

Wil jij jouw feestje compleet maken met wat lekkers? Voor een hapje en een drankje in ons klimbos, kan je het beste aankloppen bij onze buren, Restaurant Buitengewoon Lekker. Voor groepsuitjes bieden wij verschillende arrangementen aan in samenwerking met dit gezellige restaurant. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. Dat wordt smullen!

Appeltaart
BBQ 2
Pizza 2

Praktische info

Plan je bezoek

Dienen volwassenen verplicht mee te klimmen bij een kinderfeestje in Almere?

Bij het Klimbos Mini kinderfeestje klimmen de kinderen zelfstandig. Bij het Klimbos kinderfeest klimmen ze parcours 2 & 3 zelfstandig. Vanaf parcours 5 dient er per 2 kinderen 1 volwassene mee te klimmen. Als toeschouwer betaal je geen entree.

Ik weet niet precies hoeveel kinderen er deelnemen. Kan ik dan toch reserveren?

Ja, dat kan. Wij adviseren te reserveren voor de uitgenodigde kinderen. In onze voorwaarden beschrijven we hoe Fun Forest omgaat met afmeldingen en geld retour.

Is de lengte of leeftijd bepalend of je mee mag klimmen?

De lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Mijn kind is 1 cm te klein maar heeft wel de leeftijd, kan dit?

Nee, de lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!