WWF-Rangerdag

kinderfeestje, jongen, klimmen, fun forest rotterdam
suppen, fun forest
Fun Forest klimmen klimbos Almere Amsterdam Rotterdam Venlo
  • Op zondag 18 augustus
  • Exclusief voor WWF-Rangers
  • Voor alle leeftijden
  • Vanaf € 4,95 p.p.

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) en klimbos Fun Forest Rotterdam organiseren zondag 18 augustus een onvergetelijke dag in de natuur, exclusief voor WWF-Rangers tussen de 3 en 18 jaar én hun familie.

WWF & Fun Forest Rangerdag

Tijdens deze dag kunnen kinderen onder begeleiding klimmen (meerdere niveaus), zich uitleven op het springkussen, laten schminken, een workshop over de orang-oetan volgen, meedoen aan vele spelletjes op de grond, een rondleiding krijgen bij een nabijgelegen kinderboerderij, orang-oetan quiz doen en nog veel meer. Een lekker actieve dag met je familie in de gezonde buitenlucht!

WWF en Fun Forest vinden het belangrijk om kinderen de schoonheid van de natuur te laten zien en het plezier dat je daaraan kunt beleven.

Over Fun Forest

Bij ons park in Rotterdam weten wij actief bezig zijn in het bos en op het water op de ultieme manier te combineren. Je hoeft je bij ons in het park geen seconde te vervelen, want er is altijd wel wat te doen! Zo kan je op de Rangerdag de volgende activiteiten doen als je nu je kaartje koopt:

oplaaskussen, wwf rangerdag, fun forest
tessel, wwf rangerdag, fun forest
orang utan, fun forest, wwf rangerdag

Maar plezier is niet het enige doel dat ons drijft. Samen proberen wij een verschil te maken voor de maatschappij. Dit doen we met de Fun Forest Foundation, een stichting die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt, door deze een plek in het klimpark of de keuken te geven, waar ze kunnen leren en groeien.

Fun Forest is deze dag exclusief open voor WWF-Rangers en hun gezin. Voor € 15,- per persoon kan het complete gezin de hele dag klimmen en spelen. Kinderen tot en met 6 jaar betalen €4,95.

Over WWF

Een gedeelte van de opbrengst van deze dag gaat naar een WWF-project voor de orang-oetan. Door ontbossing hebben orang-oetans steeds minder ruimte om te leven. WWF beschermt het leefgebied dat er nog over is door ontbossing tegen te gaan en te zorgen dat de bossen met elkaar verbonden blijven door corridors.

WWF organiseert regelmatig events waarbij WWF-Rangers gratis of met korting aan kunnen deelnemen. Kijk voor meer info op wwfrangers.nl.


Wat krijg ik voor mijn kaartje?

Voor een kaartje van €4,95 (t/m 6 jaar) krijg je entree tot de Rangerdag, waar je een heleboel leuke spelletjes kan doen. Maar je kan er ook springen op het springkussen, een Orang-oetan speurtocht doen en een rondleiding door de kinderboerderij volgen.

Voor een kaartje van € 15,00 (vanaf 7  jaar) krijg je entree tot de Ranger-dag, waar je een heleboel leuke spelletjes kan doen. Voor deze prijs mag je ook klimmen in het Klimbos of in Spider City, springen op het springkussen, een Orang-oetan speutocht volgen, een rondleiding door de kinderboederij volgen en een workshop over Orang-oetans bijwonen.

Het tijdstip wat je kiest, is het tijdstip waarop je gaat klimmen. Je bent uiteraard altijd eerder op de dag welkom.