Winterklimmen

Fun Forest Amsterdam blijft de hele winter open! ⛄ Beleef december en januari een uniek avontuur in ons sfeervol verlichte bos. 🎄 Tussen het klimmen door geniet van je een lekkere warme chocomel en als je klaar bent warm je nog even op bij de vuurkorf. 😍 Ben jij er klaar voor? Muts op, handschoenen aan en GAAN!

Winterklimmen01
Kerstklimmen 1
Klimmen in de herfst
Klimmen in de herfst

Het coolste uitje van deze winter!

  • Klim in december en januari in een sfeervol verlicht bos en warm na jouw klimavontuur op bij een kampvuur
  • Inclusief gratis klimhandschoenen en warme chocolademelk t.w.v. €6,20🧤☕

Heb jij zin in een te gek avontuur in de buitenlucht deze winter? Kom klimmen in ons klimbos! Zo heb je de winter nog nooit beleefd. Koud zal je het niet hebben, want klimmen is een echte workout. 💪

In december en januari is ons klimbos in het Amsterdamse Bos ieder weekend open. Wil je alvast een avontuur voor in de kerstvakantie plannen? Ook dat is mogelijk! Tijdens de kerstvakantie kan je op woensdagen én in het weekend de boom in.

Omdat het in de winter best koud kan zijn in ons bos, krijg je van ons een gratis paar klimhandschoenen en een gratis kop warme chocolademelk (t.w.v. €6,20). Met de klimhandschoenen pak je gemakkelijk de koude staalkabels vast! Wil je meer weten over hoe je je het beste kan kleden? Lees dan onze blog vol kledingtips. 🧤

Winterklimmen02
Klimmen in de herfst

Groepsuitjes

Ook in de winter kan je in ons klimbos met een groep op avontuur!

Kinderfeestjes 🎉
Vier jij in december of januari je verjaardag bij Fun Forest Amsterdam? Dan gaan jullie in winterse bos op zoek naar bananen. Iedereen krijgt gratis klimhandschoenen en een lekkere warme chocolademelk. ☕

Boek hier jouw kinderfeestje

Bedrijven
Neem jij je collega's mee voor een bedrijfsuitje op hoogte? De chocolademelk staat voor jullie klaar, maar we verzorgen natuurlijk ook graag een complete lunch of uitgebreid koffiemoment. 🍰

Reserveer vrijblijvend jouw groepsuitje

Let op: Scholen zijn ook van harte welkom om te komen klimmen deze winter, maar de chocomel en handschoenen actie is niet van toepassing op schoolreisjes.

Bedrijfsuitje kampvuur
Klimmen in de herfst
Winterklimmen03

Tijd om op te warmen... 

Om al onze klimmers lekker warm te houden, hebben wij een speciale kaart in onze horeca tijdens het winterklimmen. ⛄ Hier staan warme hapjes op, zoals soep en hotdogs, en verschillende warme dranken. 🌭☕ Kom jij na het klimmen ook genieten van een verwarmende snack of een drankje?

Openingstijden

Klik op de maand waarin jij ons klimbos wilt bezoeken.

December

Januari

Wij zijn in december elk weekend geopend en in de kerstvakantie ook op woensdagen!

Ons klimbos gaat open om 11:00 en sluit om 16:30. Dit betekent dat je tot 13:30 kan starten met klimmen.

Let op! Op 24 & 31 december zijn we open van 10:00 tot 15:00. Je kan dan tot 12:00 starten met klimmen.

Wij zijn in januari elk weekend geopend en in de kerstvakantie zijn wij ook op woensdag geopend!

Ons klimbos gaat open om 11:00 en sluit om 16:30. Dit betekent dat je tot 13:30 kan starten met klimmen.

Locatie

Zo reis je naar ons klimbos in het Amsterdamse Bos!

Veel gestelde vragen

Winterklimmen is voor veel van ons nog nieuw, dus we snappen dat je misschien vragen hebt. Zijn alle parcoursen open? Wat zijn de openingstijden? Kan je ook klimmen als het sneeuwt? Op deze en nog meer vragen geven we hieronder antwoord!

Winterklimmen: er is regen/sneeuw voorspeld, wat nu?

Natuurlijk snappen we dat het weer tegen kan zitten in de winter. Een deel van de uitdaging is natuurlijk het klimmen in de kou en soms is een goede regenjas of een warme wintermuts al genoeg!

Als het klimmen door het slechte weer echt niet door kan gaan, bellen wij jou. Je mag je uitje dan gratis verzetten naar een andere datum of krijgt een tegoedbon die twee jaar geldig is. Wij geven geen geld retour.

Wil je zelf je uitje verzetten? Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@funforest.nl of te bellen naar 088 369 7000.

Winterklimmen: hoe krijg ik de gratis chocomel en handschoenen?

Iedereen die in december of januari komt winterklimmen krijgt een gratis paar klimhandschoenen en kop warme chocolademelk.* De handschoenen ontvang je voor je gaat klimmen bij de receptie en de chocolademelk staat in het bos op jou te wachten!

*Zolang de voorraad strekt!

Winterklimmen: welke parcoursen zijn er open?

Het kan zijn dat sommige parcoursen in ons klimbos gesloten zijn in verband met ons jaarlijkse winteronderhoud. We bouwen bijvoorbeeld een nieuw klimstation. Of we verbreden het gat van een platform, zodat de boom weer ruimte heeft om te groeien.  Als er een parcours gesloten is, lees je dat hieronder.
Neem contact op met onze klantenservice

Boek nu jouw tickets!

100% zeker van jouw plekTot 24 uur van tevoren te verplaatsenMèt gratis klimhandschoenen en chocolademelk!
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90