Winterklimmen

Het is eindelijk zover, ons klimbos blijft ook in de winter open! ⛄ Deze winter kun je in Rotterdam ook tussen de bomen op avontuur. 🌲 Ben jij er klaar voor? Muts op, handschoenen aan en GAAN!

Winterklimmen

  • Het coolste uitje in de kerstvakantie
  • Gratis klimhandschoenen 🧤
  • Voor de echte klimbosfans

Heb jij zin in een te gek avontuur in de buitenlucht deze winter? ⛅ Kom klimmen in ons klimbos! Zo heb je de winter nog nooit beleefd. Koud zal je het niet hebben, want klimmen is een echte workout. 💪

In december en januari is ons klimbos in Rotterdam ieder weekeind open. Wil je liever in de vakantie op avontuur? Tijdens de kerstvakantie kan je ook op woensdag en vrijdag de boom in!

Omdat de staalkabels in de winter kouder zijn, krijg je van ons een gratis paar klimhandschoenen! Wil je meer weten over hoe je je het beste kan kleden? Scroll dan snel verder en lees onze blog vol kledingtips. 🧤

Groepsuitjes deal!

Omdat je in de winter ook heel goed met een groep op avontuur kan in het klimbos, hebben we drie verwarmende groepsuitjes deals!

Kinderfeestjes 🎉
Vier jij in december of januari je kinderfeest in het bos? Dan krijg je na afloop van jouw klimverjaardag een kop warme chocomel om op te warmen. ☕

Boek hier jouw kinderfeestje

Scholen
Ga jij met je klas op avontuur in het klimbos? Ook voor jullie staat er dan na afloop een heerlijke kop warme chocomel op je te wachten! ☕

Bedrijven
Neem jij je collega's mee voor een bedrijfsuitje op hoogte? Voor groepen vanaf 20 personen zetten wij naast warme chocomel ook heerlijke glühwein klaar. 🍷

Reserveer vrijblijvend jouw groepsuitje

Openingstijden

Klik op de maand waarin jij ons klimbos wil bezoeken.

December

Januari

Wij zijn op 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 28, 30 en 31 december geopend!

Ons klimbos gaat open om 11:00, je kan tot 13:30 starten met klimmen, om 16:30 sluiten onze deuren weer.

Let op! Op 25 & 31 december zijn we tot 15:00 open. Je kan dan tot 12:00 starten met klimmen.

Wij zijn op 4, 6, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 en 29 januari geopend!

Ons klimbos gaat open om 11:00, je kan tot 13:30 starten met klimmen, om 16:30 sluiten onze deuren weer.

Locatie

Zo reis je naar ons klimbos!

Veel gestelde vragen

We gaan voor de eerste keer in 15 jaar in de winter open. We snappen dat je misschien vragen hebt. Zijn alle parcoursen open? Wat zijn de openingstijden? Kan je ook klimmen als het sneeuwt? Op deze en nog meer vragen geven we hieronder antwoord!

Winterklimmen: er is regen/sneeuw voorspeld, wat nu?

Natuurlijk snappen we dat het weer tegen kan zitten in de winter. Een deel van de uitdaging is natuurlijk het klimmen in de kou en soms is een goede regenjas of een warme wintermuts al genoeg!

Als het klimmen door het slechte weer echt niet door kan gaan, bellen wij jou. Je mag je uitje dan gratis verzetten naar een andere datum of krijgt een tegoedbon die twee jaar geldig is. Wij geven geen geld retour.

Wil je zelf je uitje verzetten? Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@funforest.nl of te bellen naar 088 369 7000.

Winterklimmen: hoe krijg ik de gratis chocomel?

Voor groepsuitjes zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes*, staat er na afloop een beker warme chocomel klaar bij de Boss Kitchen. Voorafgaand aan je uitje, krijg je bij de receptie van ons klimbos een consumptiemunt. De munt kan je na je klimavontuur inleveren in ruil voor een gratis warme chocomel (of glühwein voor bedrijfsuitjes). Raak je je munt kwijt? Dan krijg je helaas geen drankje. Zorg dus dat je je munt goed bewaart!

*Voor schoolreisjes en bedrijfsuitjes geldt er een minimaal aantal van 20 personen.

Winterklimmen: welke parcoursen zijn er open?

Het kan zijn dat sommige parcoursen in ons klimbos gesloten zijn in verband met ons jaarlijkse winteronderhoud. We bouwen bijvoorbeeld een nieuw klimstation. Of we verbreden het gat van een platform, zodat de boom weer ruimte heeft om te groeien.  Als er een parcours gesloten is, lees je dat hieronder.

Parcours 5 is momenteel gesloten

Neem contact op met onze klantenservice

Boek nu jouw tickets!

100% zeker van jouw plekTot 24 uur van tevoren te verplaatsenMèt gratis klimhandschoenen!
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling