Vrienden en Familieuitje in Venlo

Een avontuur in de natuur verbindt. Of je nou opzoek bent naar een leuk dagje uit met vrienden of een bijzondere familiereünie wil organiseren, bij Fun Forest is het altijd feest. Voor jouw vrienden- of familieuitje in Venlo kies je uit verschillende activiteiten, zodat iedereen een heerlijke dag kan beleven.
klimmen, fun forest

Op avontuur met familie of vrienden

Wil jij er een dag op uit met vrienden of familie in Venlo? Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid, plezier en actief samenwerken? Dan ben je in ons bos aan het goede adres! Of je nu met je familie of met je vriendengroep komt, we maken er een geweldige dag van.  Met een dag vol vrienden en familie in ons bos beleven jullie een onvergetelijke dag, in de bomen of met beide benen op de grond!

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sportief & gezond

Al onze activiteiten zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen.

Alles kan hier

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Vier jouw vrienden- of familieuitje in Venlo

Zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen familie- of vriendenuitje in Venlo samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Kijk maar eens naar de activiteiten die je hier in ons bos allemaal kan boeken!

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS een offerte aan

Klimmen

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals van jullie familie die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland
Klimbos Limburg, Klimpark Limburg
vrouw, klimmen, fun forest

Zij gingen je voor

overleg, teambuilding, fun forest
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
Forest Adventures Almere teambuilding spellen

Teambuilding

Welk team zal voert alle opdrachten het snelste uit in deze race naar de finish? Onze teambuilding programma's zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor zowel de denkers als de doeners in jouw familie of vriendengroep. Wie kraakt de code het snelste? Maakt als eerste een vuur? Wie is het meest fanatiek?!

Lekkere trek

Van een dag vol sportieve activiteiten in ons bos krijg je zeker trek! Gelukkig vind je op al onze locaties ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk om jouw vrienden- of familieuitje in Venlo tot een succes te maken.  Ga jij voor een knusse koffiepauze, een gezonde lunch of een lekkere snack tussendoor?

appeltaart, smoothie, fun forest

Kom naar ons bos

Download direct onze nieuwe brochure!

Impact Klimkaartje

Wil je naast je collega’s ook iemand anders blij maken? Boek dan een paar Impact Klimkaarten bij! Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Dankzij een impact klimkaartje kan elk kind op avontuur, help jij mee? Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. Wij zorgen er dan ook voor dat deze uitgestelde klimkaarten terecht komen bij kinderen die dit echt nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tijdens een avontuur in de natuur.

Vrienden- en familieuitje

Kom jij naar ons bos?

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!