Vrienden- en Familieuitje in Almere

Een avontuur in de natuur verbindt. Of je nou opzoek bent naar een leuk dagje uit met vrienden of een bijzondere familiereünie wil organiseren, bij Fun Forest is het altijd feest. Voor jouw vrienden- of familieuitje in Almere kies je uit verschillende activiteiten, zodat iedereen een heerlijke dag kan beleven.

Vrienden- en Familieuitje in Almere

Op avontuur met familie of vrienden

Wil jij er een dag op uit met vrienden of familie in Almere? Ben je op zoek naar een dag vol gezelligheid, plezier en actief samenwerken? Dan ben je in ons bos aan het goede adres! Of je nu met je familie of met je vriendengroep komt, we maken er een geweldige dag van.  Met een dag vol vrienden en familie in ons bos beleven jullie een onvergetelijke dag, in de bomen of met beide benen op de grond!

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sportief & gezond

Al onze activiteiten zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen.

Alles kan hier

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Jouw familie- en vriendenuitje in Almere

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je familie beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Vertrouw je al wat meer op elkaar? Kies dan eens voor een spelletje Archery Tag. Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door? Natuurlijk kan je je dag ook spetterend afsluiten met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue.

Vrienden- en Familieuitje in Almere

Hoe het werkt

Almere Uitzicht
1. Vind de ideale locatie

De bossen van Fun Forest zijn te vinden in Amsterdam, Almere, Rotterdam en Venlo.

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 6
2. Kies de activiteiten uit

Gaan jullie voor Klimmen, Teambuilding of Archery Tag?

BBQ 2
3. Vergeet niet om te snacken

Kies jij voor patat of een ijsje?

Vrienden- en Familieuitje in Almere
4. Jullie komen naar ons bos

Yes, het is eindelijk zover. Tijd voor jullie familie- of vriendenuitje!

Boek jouw groepsuitje hier!

Klimmen met je familie en vrienden

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals van jullie bedrijf die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Tijdens het klimmen overwin je je angsten, bouw je aan je zelfvertrouwen en het voelt ook nog eens als een echte prestatie. Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 5
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 4
Bedrijfsuitje 2
Bedrijfsuitje 4
Bedrijfsuitje 1

Teambuilding

Onze Forest Adventures zijn niet alleen leuk, ze zijn speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren tijdens jouw familie of vriendenuitje in Almere. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team.  Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team!

Archery Tag

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant, is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van de Arrow battle is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team heel belangrijk.

Avondzon close
Vliegende Pijl
Pijlen
BBQ 5
appeltaart, smoothie, fun forest
Pizza

Lekkere trek

Van een dag vol sportieve activiteiten in ons bos krijg je zeker trek! Gelukkig vind je bij onze receptie ook een gezellige horecagelegenheid. Bij onze partnerrestaurants is van alles mogelijk om jouw vrienden- of familieuitje in Almere tot een succes te maken. Ga jij voor een knusse koffiepauze, een gezonde lunch, een lekkere snack of sluit je de dag liever samen af met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue?

Zo werkt het boeken

Je kan jouw groepsuitje tot tien personen gewoon via onze website boeken. We leggen je graag uit hoe: 👇🏼

  1. Kies de locatie waar jij op avontuur gaat.
  2. Klik op 'koop je tickets'.
  3. Kies de tickets die je nodig hebt voor jouw groepsuitje.
  4. Geef aan of je diploma's, medailles wil bijboeken. Voor een horeca arrangement neem je contact op met de klantenservice.
  5. Rond de boeking af.
  6. Het aftellen kan beginnen, jouw groepsuitje is geboekt!

Wil jij komen klimmen met 10 personen of meer? Vul dan het groepsformulier in.

Funforest letters 1
Gezin klimmen

Plant een boom

Wil je tijdens je groepsuitje ook nog iets goeds doen voor de natuur? Als je je familie- of vriendenuitje boekt, kan je ervoor kiezen om een donatie te doen aan het WWF. Met deze donatie plant het WWF, een boom in natuurgebieden waar dit hard nodig is. Zo help jij dieren als de tijger en de jaguar met het vergroten van hun leefgebied en maken we de wereld samen een stukje groener. Dat is toch geweldig!

Vrienden- en Familieuitje in Almere
WWF

Boek nu jouw familie- of vriendenuitje!

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Boek hier jouw uitje in Almere!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!