Vijf zomerse klimtips

14 augustus 2023
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Tattoos

De zomer is officieel begonnen en dat is te merken! Het zonnetje schijnt en de temperatuur loopt soms flink op. ☀️ In deze blog delen wij vijf zomerse klimtips om jouw avontuur in de natuur nog cooler te maken.

 

💡 Tip 1: draag de juiste kleding

Klimmen is een uitdagende activiteit. Je kan het dus best warm krijgen zo hoog in de bomen! Houd hier dan ook rekening mee met je kleding. Hoe lekker luchtig het ook is, je kan niet de boom in met slippers of sandalen. Zorg er dus voor dat je kleding lekker zit en dat je schoenen stevig zijn. Bonus tip! Heb je lange haren? Doe deze dan in een lage knot.

💡 Tip 2: eet en drink voldoende

Voldoende eten en drinken is ontzettend belangrijk tijdens warme zomerdagen. Neem voor je op avontuur gaat dus nog even een flinke slok water of breng na het klimmen een bezoekje aan onze Boss Kitchen. Hier haal je allerlei lekkers: van lekker koude frisdrank tot nog koudere ijsjes.

Klimmen Amsterdam

💡 Tip 3: kom klimmen in de ochtend

Wil jij de warmte zoveel mogelijk vermijden? Kom dan klimmen de ochtend wanneer het vaak nog wat frisser is. Dit is niet het enige voordeel wat vroeg op de dag klimmen met zich meebrengt. Het is dan namelijk vaak ook een stuk rustiger dan later op de dag. Een win-winsituatie dus!

💡 Tip 4: zoek af en toe de schaduw op

In ons bos is voldoende schaduw te vinden. Tijdens het klimmen dient het bladerdak van de bomen als een soort parasol. Ben jij klaar met klimmen en wil je nog even nagenieten in ons bos? Zoek dan een plekje in de schaduw bij onze Boss Kitchen. Lukt het je niet om de schaduw op te zoeken? Smeer je dan goed in met zonnebrand!

Wil je meer lezen? Klik dan hier

Vijf zomerse klimtips

💡 Tip 5: ga lekker watersporten

Watersporten is misschien wel de beste manier om af te koelen in ons klimbos. In ons Rotterdamse klimbos kan je namelijk niet alleen de boom in, maar ook het water op! Kanoën, Suppen, kajakken: het kan allemaal! Leuk is het zeker, maar wij garanderen niet dat je droog blijft.

Meer weten over het watersporten? Klik dan hier.

Suppen Jeffrey

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!