Verenigingen

meisje, nieuw parcour amsterdam, fun forest
meisje, nieuw parcour amsterdam, fun forest
meisje, nieuw parcour amsterdam, fun forest
  • Klimmen door de bomen
  • Expeditie op de grond
  • Vergaderen op locatie
  • Lunch, borrelen & BBQ

Met je collega's een dagje uit

Is jouw bedrijf toe aan een gezellig bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam. Even lekker dat kantoor uit en de natuur in? Vier je uitje bij Fun Forest Amsterdam. Bij ons is er van alles mogelijk, van klimmen tot vergaderen.

Je kunt de boom in!

Is jouw team toe aan een dagje weg? Zoeken jullie een ruimte om te vergaderen of zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Kijk dan eens naar de activiteiten die je hier in ons bos allemaal kan boeken!

Grondspellen

Onze expeditie combineert team-, doe- en denkwerk.

Buiten klimmen

In ons bos vergeet je even de drukte van kantoor.

Vergaderen

In onze vergaderruimte is plek voor 20 personen.

meisje, nieuw parcour amsterdam, fun forest
meisje, zipline, klimbos, fun forest
test, bomen, klimmen, fun forest
foto bomen, fun forest, activiteiten
foto bomen, fun forest, activiteiten

Wat is er te doen?

Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen bedrijfsuitje samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Voor het beste advies neem je direct contact op met de klantenservice. Je kiest uit de volgende activiteiten:

  • Klimmen duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. Je leert grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat maakt klimmen uniek.
  • Expeditie duurt 2 uur en is ook toegankelijk voor iedereen die minder goed ter been is. Bij Expeditie combineren we teamwork met puzzels en actieve praktijkopdrachten. De groep wordt verdeeld en strijdt tegen elkaar om te kijken wie het beste team is, want alleen het sterkste team wint de expeditie!
  • Vergaderen onze vergaderzaal heeft ruimte voor 20 personen en kan op verschillende manieren ingedeeld worden. Zo is er een mogelijkheid tot presentaties en een ronde-tafelopstelling. Samen met de locatiemanager beslis jij hoe je de ruimte wil gebruiken.
  • Horeca wordt geleverd waar gewenst. Tijdens het vergaderen, voor- of na de expeditie of tijdens het klimmen. Jij kiest waar je zin in hebt en wij regelen het allemaal. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, voor alle info kijk je op de pagina van Boss Kitchen Amsterdam.
€24,95

Minimaal 20 deelnemers
Vanaf 18 jaar

Klimmen

Informatie
€19,95

Minimaal 8 deelnemers
Vanaf 18 jaar

Expeditie

Informatie
€125,00

3 uur vergaderen
Vanaf 8 personen

Vergaderen

Informatie

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

Route

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, misschien kunnen zij voor jullie toch nog een plekje vinden!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Auto: Neem op de A10 de afslag Buitenveldert of Oud Zuid. Sla linksaf om de Amstelveenseweg te volgen voor een kilometer en neem de afslag naar de Bosbaanweg.

OV: Neem vanaf Station Amsterdam Zuid bus 348 (ri. Uithoorn Busstation) of 358 (ri. Kudelstaart Bilderdammerweg) en stap uit op de halte Van Nijenrodeweg. Loop richting de kruising Bosbaanweg en sla daar linksaf.

Later in te vullen met 3 FAQ's.

Blog

Een avontuurlijke dagje uit