Veiligheids- coördinator

  • Locatie: In het bos, op kantoor en thuis
  • Uren: 16 - 24 per week 
  • Salaris: € 2.500 - 3.300 p.m. (o.b.v. 40 uur)

Welkom in ons bos!

Hé toekomstige collega! Als veiligheidscoördinator ben je verant-woordelijk voor alle veiligheidsprocessen binnen de locaties en activiteiten van Fun Forest. Jij:

  • Bewaakt het veiligheidsbeleid
  • Stuurt veiligheidsprocessen aan
  • Voert veiligheidscontroles uit
  • Werkt nauw samen met het onderhoudsteam

Leer in 2 minuten meer over onze sociale missie!

En dat doe je natuurlijk niet voor niks

Een lekker loon

Een salaris dat past bij jouw ervaring en waar mogelijkheid is voor groei. Salaris indicatie: €2.500 - €3.300 p.m. (op basis van 40 uur).

Fijne extra's

Je krijgt een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en opleidingsbudget, maar ook een telefoon en laptop om je werk te doen.

Een flexibele werkplek

Een werkplek met een relaxte werksfeer midden in het bos. Het is mogelijk om in overleg te werken in Amsterdam, Rotterdam, Venlo en Almere en thuis.

Zo ziet jouw werkplek eruit!

Dit ga je doen

Als Veiligheidscoördinator ben je verantwoordelijk voor alle veiligheidsprocessen binnen de locaties en activiteiten van Fun Forest. Zo houd je je dagelijks bezig met de veiligheid van de klimbossen, maar ook met andere onderwerpen zoals gegevensbescherming, arbeidsomstandigheden, het coördineren van de BHV'ers en het calamiteitenplan. Daarnaast heb je geregeld contact met met verschillende externe stakeholders zoals de gemeente, politie, brandweer en partijen op het gebied van inspectie.

Als landelijke coördinator weet je niet alleen de grote lijnen in de gaten gehouden, maar ook de aandachtspunten per locatie. Door jou zijn we incidenten voor en heeft ons team de juiste handvatten om goed te reageren, mocht het toch een keertje spannend worden.

Je valt in het team Veiligheid & Onderhoud en werkt nauw samen met onze Onderhoudscoördinator. Je weet je aandachtspunten over te brengen aan een jong team en je bent graag buiten aan het werk.

Dit ben jij

Opleiding

Je hebt een HBO of WO diploma en 2 tot 3 jaar relevante werkervaring. Een afgeronde opleiding in de richting Veiligheidskunde is een pré.

Rijbewijs

Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto, zodat je makkelijk naar het klimbos kan reizen.

Taalkundig

Je kunt de Nederlandse taal goed spreken en schrijven, beheersing van Engels en/of Duits is een pré.

Solliciteer direct!

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Twijfel niet en stuur meteen een motivatiebrief met je CV naar david@funforest.nl. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling