Van stage naar droombaan – Remco

11 februari 2019
Van stage naar droombaan Remco blog header

“Nieuwe dingen leren is best spannend”

Remco is een van de medewerkers bij Fun Forest die is aangenomen na zijn stage. Inmiddels is hij bezig met zijn derde klimseizoen. Drie jaar geleden begon hij in de Boss Kitchen, maar inmiddels is hij ook werkzaam in ons Klimbos.

Hoe ben je bij Fun Forest terechtgekomen?

“Mijn eerste stageplek liep volledig in de soep. Het was daar heel erg druk en mijn begeleider liet me altijd maar aan mijn lot over. Daarom ben ik daar weggegaan en heb ik een tijdje thuis gezeten, totdat mijn stagebegeleider me wees op een stagevacature bij Fun Forest. Sindsdien werk ik hier.”

Wat maakt het werk bij Fun Forest zo anders?

“Het werk hier is heel gaaf. Het is zo’n prachtige locatie hier, mijn collega’s zijn enthousiast, het klimmen gaaf en het eten altijd lekker vers. Er wordt hier naar me omgekeken. Alle collega’s zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Je krijgt kansen aangeboden en leert telkens weer nieuwe dingen over het vak. Het belangrijkste voor mij is dat de gasten weer met een lach naar huis gaan. Je ziet dat als je als werknemer energie geeft, dan geven de gasten energie terug, waar jij dan weer nieuwe energie van krijgt!”

Wat zijn je doelen voor het klimseizoen van 2018?

“Ik wil dit jaar weer nieuwe uitdagingen aan gaan. Zo wil ik weer een dag meedraaien op de receptie, of een Forest Adventure doen. Maar ik wil binnenkort ook eens proberen om een klim instructie te geven in het bos. Nieuwe dingen leren is best spannend, ik krijg al snel de zenuwen. Ik moet gewoon leren om mijn verstand op nul te zetten en ervoor te gaan.”

Klimmen, is dat niet iets voor kleine kinderen?

“Zeker niet. Als je van een uitdaging houdt, moet je bij Fun Forest zijn. Zelf heb ik nog steeds last van hoogtevrees. Dit probeer ik hier te overwinnen. Iedere keer probeer ik een ander parcours. Deborah, onze locatiemanager klom het eerste rondje met mij mee. Afgelopen jaar ben ik uit mezelf parcours 3 en 5 gaan klimmen, zo kreeg ik het gevoel dat ik mijn klimseizoen goed afsloot. Aan parcours 6 en 7 ben ik nog niet toe gekomen, Jeffrey heeft mij beloofd dat we die nog eens samen gaan klimmen. Al lijkt die Quickjump mij wel enorm eng!”

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!