Vacature Assistent locatiemanager Amsterdam

Ben jij een enthousiaste buitensporter? Heb je affiniteit met klimmen, natuur of sociaal ondernemen? Fun Forest is de plek om dit alles te combineren! We zoeken iemand die van aanpakken weet. Je bent verantwoordelijk voor een super sfeer, het aansturen van het klimpark en het jonge team en je werkt in Amsterdam in een groene, bosrijke omgeving.

Avontuurlijke carrière

De klimsport is booming business. Ruim 10 jaar geleden opende we het eerste klimpark van Fun Forest in Nederland. Nu hebben we 4 klimparken in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Fun Forest is een outdoor-sportbedrijf met een missie: haal mensen uit de stad en stuur ze op avontuur de bomen in. Onze Social Enterprise de Fun Forest Foundation biedt iedereen, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans en een werkplek om hogerop te komen.

Uitdagende functie

Als assistent locatiemanager Amsterdam ben je een vitale schakel tussen onze gasten en onze missie. Je zorgt er voor dat onze gasten een onvergetelijke klimervaring beleven. Je bent creatief en oplossingsgericht in het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Verder ben je organisatorisch sterk en benader je je teamgenoten met compassie, rust en daadkracht.

Wat wij jou bieden

 • Een parttime contract voor 32 uur per week voor bepaalde tijd (9 maanden);
 • Een mooi startsalaris voor iemand met 3 jaar ervaring;
 • Een bijzondere werkplek in het bos met een relaxte werksfeer;
 • Een bijzondere en sportieve werkomgeving met jonge en enthousiaste collega’s;
 • Ervaren commercieel team en de kans om door te groeien bij een serieus en vitaal bedrijf;
 • Meewerken aan het opzetten van een Social Enterprise met serieuze groeiambities;
 • 50% korting voor jou en je vrienden of familie bij alle Fun Forest klimparken.

Profiel

Als assistent locatiemanager stuur je ons eigen team aan. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning, groepsaanvragen, (lokale) marketingacties en je bent het aanspreekpunt bij afwezigheid van de locatiemanager. Je bewaart ten alle tijden overzicht, coacht je team en corrigeert daar waar dat nodig is. Oplossingen kun je duidelijk formuleren en bijbehorende taken kun je goed overdragen. Met jouw organisatietalent ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van groepen en laat je zien hoe gastvrij Fun Forest is. Ook ben je veelvuldig in het bos aanwezig om de kwaliteit van onze service te bewaken.

Om een succesvol horeca product neer te zetten voor onze klimmers werk je nauw samen met de praktijkbegeleider van de Boss Kitchen, samen zorgen jullie voor de planning, inkoop en organisatie.

In jouw functie laat je mensen in hun waarde en help je hen verder te ontwikkelen. Je bent dus naast het runnen van een commercieel klimpark ook verantwoordelijk voor het realiseren onze maatschappelijke doelstellingen. Je denkt proactief mee over verbetering van processen die bijdragen aan onze kwalitatieve en kwantitatieve doelen. Je houdt toezicht op de naleving van de 5 kernwaarden van Fun Forest (samen, veiligheid, fun, respect & groei).

Functie eisen

 • Je bent ondernemend en gastvrij
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als leidinggevende in de buitensport
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over een goed ontwikkeld organisatievermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent representatief, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Beschikbaar per 1 februari 2019 tot november 2019
 • Bereid om in het weekend en in de vakantieperiode te werken.

Solliciteer direct

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Twijfel niet en stuur meteen een korte motivatiebrief met je cv naar amsterdam@funforest.nl. De sluitingsdatum voor deze vacature is 10-01-2019. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden!

Vacature Assistent locatiemanager Amsterdam

Wil jij ons team komen versterken? Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar amsterdam@funforest.nl. Reageren is mogelijk t/m 10 januari 2019.

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig