Onderneem actieve teambuilding activiteiten

Onderneem uitdagende teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteitenGa de uitdaging aan met je team in diverse teambuilding activiteiten bij Fun Forest. Je team van collega’s kan weleens een verzetje gebruiken en als dat gelijk bijdraagt aan het versterken van de onderlinge band, dan is dat natuurlijk erg mooi meegenomen. Onze activiteiten zijn uniek, uitdagend, leuk en vooral actief. Klimmen, Forest Adventures of Suppen, elke activiteit is een bijzondere ervaring.

Fun Forest is de ideale plek om aan teambuilding te werken door samen met je team verschillende Forest Adventures aan te gaan. Onze Forest Adventures zijn grond spelen waarbij samenwerking centraal staat. Wij bieden verschillende teamspelen die competitief ingericht zijn voor optimaal plezier. Daarnaast kunnen deze activiteiten gecombineerd worden met de uitdaging van ons klimpark of Suppen.

De teambuilding activiteiten die je bij Fun Forest kan ondernemen zijn ideaal voor kleine en grote groepen. De activiteiten vormen een uitdaging en samenwerking en communicatie worden op een sportieve en actieve manier op de proef gesteld. We vertellen je graag meer over al de uiteenlopende teambuilding activiteiten waarvoor je bij ons terecht kunt. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan, we presenteren je met veel plezier al onze mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Actief bezig zijn in de natuur

De vier klimparken van Fun Forest zijn gelegen in prachtige bosrijke omgevingen net buiten de grote stad. Ervaar de vrijheid van de natuur en geniet van de unieke omgeving terwijl je leuke teambuilding activiteiten onderneemt. Dat kan in elk Fun Forest park dankzij de mooie ligging. Hierdoor is het een heerlijke beleving om buiten het kantoor lekker bezig te zijn in de natuur.

Leuke teambuilding activiteitenIn Nederland hebben wij vier locaties waar je terecht kunt voor diverse activiteiten. Werk of woon je in Amsterdam? Dan kan je bij ons terecht voor leuke teambuilding activiteiten in Amsterdam. Maar ook in Rotterdam hebben wij de ideale locatie aan de Kralingse Plas. Beide parken hebben een Boss Kitchen waar we een fijne lunch of barbecue kunnen verzorgen. Kortom, voor actieve teambuilding activiteiten in Amsterdam, alsook actieve teambuilding activiteiten in Rotterdam is Fun Forest de plek waar je moet zijn. Natuurlijk kan je ook bij onze parken in Almere en Venlo terecht. Wij hebben in Nederland vier unieke klimparken en elk park biedt weer zijn eigen leuke teambuilding activiteiten.

Diverse activiteiten

Onze teambuilding activiteiten zijn lekker gevarieerd, zodat meerdere uitdagingen prima in één programma passen. Al deze activiteiten stimuleren samenwerken op een creatieve manier. De teams gaan met elkaar de uitdaging aan en dat zorgt voor een actieve en waardevolle ervaring.

De avonturen die je als team ervaart werken uitstekend voor teambuilding. Afwisseling kan echter geen kwaad en daarom kan je ook de boom in op onze klimparcours die een gevarieerde uitdaging bieden. Ieder park beschikt over vele unieke parcours die verschillen in lengte en moeilijkheidsgraad. Hierdoor is elk parcours zeker de moeite waard. Kortom, Fun Forest heeft genoeg te bieden.

Mogelijkheden bij Fun Forest:

  • 4 actieve en leuke teamspelen
  • 30 verschillende klimparcours
  • Suppen
  • Aantrekkelijke gecombineerde arrangementen

Je ziet het al, voor leuke teambuilding activiteiten in de natuur is Fun Forest de plek waar je moet zijn. Op deze website vertellen we je alles wat je moet weten. Maar als je specifieke vragen hebt, mag je uiteraard contact opnemen. Interesse in een persoonlijk voorstel voor jouw groep? Vraag deze aan en wij doen je een creatief en passend voorstel toekomen.

Groepsvoorstel aanvragen

Teambuilding activiteiten

Vraag hieronder direct een offerte aan: Offerte

Alle locaties

Fun Forest Almere

Kemphaanlaan 4
1358 AC Almere
T: 088-369-70-00
E: almere@funforest.nl
Routebeschrijving

Fun Forest Amsterdam

Bosbaanweg 3
1182 DA Amstelveen
T: 088-369-70-00
E: amsterdam@funforest.nl
Routebeschrijving

Fun Forest Rotterdam

Langepad 71
3062 CJ Rotterdam
T: 088-369-70-00
E: rotterdam@funforest.nl
Routebeschrijving

Fun Forest Venlo

Verlengde Trappistenweg 35
5932 NB Tegelen, Limburg
T: 088-369-70-00
E: tegelen@funforest.nl.
Routebeschrijving

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig