Team

personeelsfeest, fun forest

Ontmoet onze 'Forest Family'!

Wij groeien nog steeds en hebben inmiddels 4 klimbossen verspreid over heel Nederland - Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo - en een team van ongeveer 150 man. We zijn letterlijk een grote, blije familie! We willen je graag wat mensen laten zien die je waarschijnlijk tegenkomt als je onze bossen bezoekt.

Team Rotterdam

groepsfoto, team, fun forest

Team Almere

groepsfoto, team, fun forest

Team Amsterdam

groepsfoto, team, fun forest

Team Venlo

groepsfoto, team, fun forest

Forest Leaders

Ieder park heeft zijn eigen 'Forest Leaders'. Dit zijn de mensen die zorgen dat een dag in ons klimbos in goede banen loopt. Zij werken al langer bij ons en hebben vaak een bijzonder verhaal over hoe zij bij Fun Forest zijn gekomen of wat ze hier hebben beleefd. Graag stellen we je voor aan een aantal van onze Forest Leaders:

team, fun forest

We stellen je graag voor aan Victor, een van onze Forest Leaders. Hij maakt niet alleen deel uit van ons team, maar werkt ook nog eens als fysiotherapeut. Mocht je dus spierpijn hebben van al het klimmen, kun je bij hem terecht. Al acht jaar lang zorgt Victor ervoor dat iedereen zich veilig voelt in onze bossen, hij is zelfs beveiliger geweest bij onze evenementen. En dat is belangrijk, want veiligheid is voor Fun Forest van groot belang. We zijn dan ook ontzettend blij met hem!

Laten we je voorstellen aan Lars, onze nieuwe locatie manager van Fun Forest Venlo. Al tien jaar lang maakt hij deel uit van het Fun Forest Team! Hij is van instructeur opgeklommen naar locatiemanager. Hij houdt ervan om buiten topprestaties neer te zetten, maar hij heeft ook vele andere talenten. Zo is Lars enorm muzikaal en is hij op HI-trainingen regelmatig met zijn gitaar in de hand te vinden. Dat zorgt pas voor een gezellig sfeertje!

man, helm, fun forest