Suppen op de Kralingse Plas

23 juni 2020
sups, fun forest
suppen watersport rotterdam, fun forest
personen, suppen, fun forest

Dat je bij Fun Forest de boom in kan, dat wist je waarschijnlijk wel. Maar wist je dat je in Fun Forest Rotterdam ook avonturen op het water kan beleven? Suppen, kanoën of kajakken, bij ons kan het allemaal! In deze blog deelt Forest Foodie Noortje haar eerste ervaring met het Suppen.

Wat is Suppen?

Suppen staat voor ‘stand up paddling’. Maar wat is dat dan precies? Met een board en peddel ga je het water op. Dit kan heel relaxed zijn, maar als je flink door peddelt is het een echte work-out! Suppen kan bijna altijd en iedereen kan het. De boards zijn door hun vorm heel stabiel, maar we garanderen natuurlijk niet dat je droog blijft!

Avontuur op de Kralingse Plas

Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en Suppen had ik nog nooit gedaan. Vanuit de keuken kijk ik uit op het water en ik vond het er altijd zo leuk uitzien. Ik houd er sowieso van om op het water bezig te zijn. Je bent lekker bezig en mocht je even af willen koelen, dan kan je zo het water in springen!

Het liefst Sup ik samen. In eerste instantie wilde ik liever niet alleen, omdat ik bang was dat het erg lastig zou zijn. Dit viel reuze mee! Het kan dus ook prima alleen al is het wel heel gezellig met een groepje. Zo kan je gezellig kletsen en natuurlijk om elkaar lachen, mocht er toch iemand in het water belanden.

Tips van Noortje!

Mijn beste tip is: gewoon doen. Suppen is niet lastig en vooral heel erg leuk. Ben je bang dat je het water in valt? Kom dan op een lekker warme dag, dan is een plons in het water juist een welkome afwisseling. Mijn beste tip? Begin tegen de wind in, dan heb je wind mee als je aan het eind wat vermoeid bent!

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kom naar Fun Forest!

TrustScore 8.7

Fun Forest

Almere

Tickets

Fun Forest

Amsterdam

Tickets

Fun Forest

Rotterdam

Tickets

Fun Forest

Venlo

Tickets

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!