Spits klimmen

  • 2 uur klimmen
  • Van 17:00 - 19:00 uur
  • Voor maar €17,50
  • De hele maand juni

Sluit je werkdag actief af

Ben jij die drukke avondspits ook zo zat? Ga nog even lekker het klimbos in voor een avontuur van vijf tot zeven. Zo kan je de zorgen van kantoor even vergeten en rijd je lekker rustig weer naar huis toe. In juni kan je doordeweeks, speciaal om de spits te mijden, om 17:00 nog starten met klimmen bij Fun Forest. Omdat je maar twee uur klimt, betaal je ook een leukere prijs. Je ticket voor Spitsklimmen kost namelijk maar € 17,50!

Je kunt komen Spitsklimmen van 1 t/m 30 juni 2023.

Bedrijfsuitje met SROI

Wil je gezellig met je collega’s komen klimmen? Dat kan! Wanneer je je bedrijfsevenement in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bouw je zelf aan je SROI. Heeft jouw bedrijf een opdracht bij de overheid gewonnen? Dan is de kans groot dat je moet voldoen aan de Social Return on Investment, of ‘SROI’. Je moet dan een deel van de opdrachtsom besteden aan het creëren van werkplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Fun Forest is een sociale onderneming. Wij helpen jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een betekenisvolle leer- en werkplek. Door aan onze missie bij te dragen, vervul jij je SROI-verplichting, en doe je dit op een leuke manier waar jij ook plezier van hebt!

Vul dit formulier in en klik op 'nu boeken' om jouw avond Spitsklimmen definitief te maken

Let op! Meld je je aan, dan gaan we ervanuit dat je komt.

Weet je het nog niet zeker? Meld je dan pas aan wanneer je zeker weet dat je komt klimmen.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling