Schoolreisje Venlo

Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos
  • Klimmen door de bomen
  • Expeditie op de grond
  • Schoolreisje in de natuur
  • Leer anders samenwerken

Met je klas op avontuur

Of je nu op de grond blijft voor teambuilding of dat je hoog de bomen in gaat om je grenzen te verleggen, een schoolreisje in ons bos is altijd een avontuur! Zo ben je even helemaal weg uit het klaslokaal en kan je die stapels huiswerk even heerlijk vergeten.

Actief, buiten & fun!

Is jouw klas toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken?  In ons bos beleef je van alles en nog wat. Zo kun je bijvoorbeeld drie uur lang met je klas de boom in, of speel je een aantal uitdagende spellen met beide benen op de grond.

Grondspellen

Onze expeditie combineert team-, doe- en denkwerk.

Buiten klimmen

In ons bos vergeet je even de drukte van het klaslokaal.

Samenwerken

Bij ons leer je samenwerken op nieuwe manieren.

Schoolreisje Klassenuitje klimmen Fun Forest
klimmen, klimbos, fun forest venlo
schoolreisje, fun forest venlo

Wat is er te doen?

Bij ons in het bos is van alles te doen! Zo kan je kiezen voor klimmen, waarbij je je grenzen verlegt op hoogte. Adventures, waarbij je op de grond bezig gaat met teambuilding. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Voor het beste advies neem je direct contact op met de klantenservice. Je kiest uit de volgende activiteiten:

  • Klimmen duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. Je leert grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat maakt klimmen uniek.
  • Forest Adventures duurt 2 uur en is ook toegankelijk voor iedereen die minder goed ter been is. Bij Adventures combineren we teamwork met puzzels en actieve praktijkopdrachten. De groep wordt verdeeld en strijdt tegen elkaar om te kijken wie het beste team is, want alleen het sterkste team wint de expeditie!

Tarieven

€350,00

0 tot 25 leerlingen
Vanaf 130 cm

Klimmen

Informatie
€13,95

25 tot 100 leerlingen
Vanaf 130 cm

Klimmen

Informatie
€12,95

100+ leerlingen
Vanaf 130 cm

Klimmen

Informatie
€16,95

Vanaf 8 deelnemers
8 tot en met 17 jaar

School Adventures

Informatie
€24,95

Vanaf 8 deelnemers
Klimmen & Adventures

School Combo

Informatie

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

Route

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het vinden van een fijne datum voor jouw groep!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Auto

Neem op de A73 de afslag 16 Venlo-Zuid. Sla linksaf bij de stoplichten en daarna linksaf vanaf A73 Zuid. Ga rechtdoor bij de stoplichten vanaf A73 Noord. Volg weg voor 2 km (onder andere rechtdoor over twee rotondes) en sla linsaf de Keldenkerkerweg op. Sla na 500 m linksaf de Trappistenweg op.

OV

Hoeveel begeleiders moeten er aanwezig zijn?

Per klas hebben 2 leerkrachten gratis toegang tot het klimbos. Deze dienen aanwezig te zijn. Meeklimmen mag, maar is niet verplicht.

Hoeveel leerlingen kunnen er gelijktijdig starten?

Er is capiciteit voor 250 deelnemers op 1 dagdeel. We adviseren graag over de mogelijkheden om dit soepel te laten verlopen.

Hoe gaan jullie om met afmeldingen?

10% van het totaal aantal leerlingen mag afwezig zijn en deze betaal je ook niet. Meer afmeldingen komen voor eigen rekening.

Kunnen we na afloop iets eten?

Deze mogelijkheid is aanwezig. Afhankelijk van het aantal personen informeren we graag over het aanbod.

Blog

Een avontuurlijke dagje uit