Schoolreisje in Venlo

Ga met je neus de boeken uit en de natuur in. We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens jouw schoolreisje in Venlo verleg je je grenzen en leer je op jezelf en elkaar te vertrouwen.
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos

Op avontuur met je klas

Beleef samen met je klas een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw schoolreisje in Venlo! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je klasgenoten door samen te ontsnappen uit het klaslokaal en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Sportief & gezond

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Welke activiteit ga jij beleven?

Is jou klas toe aan een te gek schoolreisje in Venlo? Kom naar Fun Forest in het Venlose Bos, want hier beleef je het leukste avontuur! Bij ons in het bos beleef je van alles en nog wat. Of je nu met beide benen op de grond wil blijven, de hoogte in wil of alleen op zoek bent naar een plek om lekker te eten en drinken. Wij hebben het allemaal!

Zo ziet jouw bedrijfsuitje in Venlo eruit!

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je collega’s beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Vertrouw je al wat meer op elkaar? Ga dan samen klimmen in het klimbos. Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door?

Klimmen met je klas

We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens het klimmen overwin je je angsten, bouw je aan je zelfvertrouwen en het voelt ook nog eens als een echte prestatie.

Teambuilding

Onze Forest Adventures zijn niet alleen leuk, ze zijn speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren tijdens jouw schoolreisje in Venlo. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team.  Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team!

Zij gingen je voor

Kom naar ons bos

Download direct onze nieuwe brochure!

Voor groepen groter dan 10 man

Lekkere trek

Van een schoolreisje vol sportieve activiteiten in Venlo krijg je zeker trek! Gelukkig vind je op al onze locaties ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk.  Wil jij samen met je klas lunchen in het bos? Dan maken wij een lunchpakketje voor je klaar.

bbq, eten, fun forest
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!