Schoolreisje in Venlo

Ga met je neus de boeken uit en de natuur in. We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens jouw schoolreisje in Venlo verleg je je grenzen en leer je op jezelf en elkaar te vertrouwen.
Hidden
Hidden
Groep klimmen

Op avontuur met je klas

Beleef samen met je klas een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw schoolreisje in Venlo! Ga de uitdaging aan en versterk de band met je klasgenoten door samen te ontsnappen uit het klaslokaal en een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sociaal ondernemen

Door een uitje te organiseren in ons sociale bos, bouw jij aan je SROI.

Sportief & gezond

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Welke activiteit ga jij beleven?

Is jou klas toe aan een te gek schoolreisje in Venlo? Kom naar Fun Forest in het Venlose Bos, want hier beleef je het leukste avontuur! Bij ons in het bos beleef je van alles en nog wat. Of je nu met beide benen op de grond wil blijven, de hoogte in wil of alleen op zoek bent naar een plek om lekker te eten en drinken. Wij hebben het allemaal!

Schoolreisje in Venlo

Zo ziet jouw schoolreisje in Venlo eruit!

Bij ons in het bos stel je zelf je uitje samen. Je kiest jouw favoriete activiteit en hierna kijken we wat hier nog meer bij past. Wil je je klas beter leren kennen? Dan is teambuilding altijd een goede keuze! Daarna lopen we samen alle horeca arrangementen na. Wil je beginnen met koffie en een koek, of een gezonde lunch tussen de activiteiten door? Natuurlijk kan je je dag ook spetterend afsluiten met een gezellige borrel en een uitgebreide barbecue.

Zo boek jij jullie avontuur!

Kom je met een grote groep (10 of meer) klimmen? Dan is het handig om een groepsformulier in te vullen! Dit is hoe je dit doet: 👇🏼

  • Klik op de button.
  • Vul je gegevens in.
  • Onze klantenservice neemt contact met je op.
  • Het aftellen kan beginnen!

Vul hier je groepsformulier in

Schoolreisje in Venlo
Jongere klimmen

Kom naar ons bos

Vraag direct onze nieuwe brochure aan!

Hidden
Hidden
Schoolreisje in Venlo

Klimmen met je klas

We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. Tijdens het klimmen overwin je je angsten, bouw je aan je zelfvertrouwen en het voelt ook nog eens als een echte prestatie.

Klimparcours Rotterdam 2 kopie
Jongere closeup
Gezin klimmen 2
Teambuilding 4
Bedrijfsuitje 2
Bedrijfsuitje 1

Teambuilding

Onze Expeditie Fun Forest is niet alleen leuk, maar ook speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren tijdens jouw schoolreisje in Venlo. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team.  Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team!

Lekkere trek

Van een schoolreisje vol sportieve activiteiten in Venlo krijg je zeker trek! Gelukkig vind je op al onze locaties ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk.  Wil jij samen met je klas lunchen in het bos? Dan maken wij een lunchpakketje voor je klaar.

appeltaart, smoothie, fun forest
Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo Schoolreisje in Venlo

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS een offerte aan

Schoolreisje

Kom jij naar ons bos?

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje in ons bos! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Hidden
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!