Organiseer een unieke schoolreis in Amsterdam

Een onvergetelijke schoolreis in Amsterdam

Schoolreis AmsterdamLeuk, uitdagend, uniek en sportief. Alles wat een goed schoolreisje nodig heeft kan je bij klimpark Fun Forest vinden. Voor een schoolreis in Amsterdam ben je met jouw school van harte welkom bij ons klimpark. Ons klimpark heeft verschillende uitdagende parcours die geschikt zijn voor kinderen vanaf 8 jaar en 1.30 meter lang. Maar ook bieden wij leuke Forest Adventures die geschikt zijn voor kleine en grote groepen.

Een schoolreis in Amsterdam waarbij alle leerlingen lekker actief buiten bezig zijn, Fun Forest is daarvoor de plek bij uitstek. De kinderen kunnen hun energie kwijt en beleven een spannende ervaring. Je kunt kiezen voor enkel het klimmen, wat ongeveer 3 uur in beslag zal nemen. Ook kan je het combineren met de Forest Adventures of Suppen. Alleen Forest Adventures of Suppen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wat je ook wilt, het kan bij Fun Forest!

Of het nu een grote of kleine groep betreft, een schoolreis in Amsterdam bij Fun Forest is altijd ontzettend leuk. Er zijn genoeg verschillende klimparcours beschikbaar en ook zijn er diverse Forest Adventures te spelen. Wat kan je verwachten van het klimmen? Van het Suppen of de Forest Adventures? Wij leggen het je graag uit.

Alle activiteiten

Beleef bij Fun Forest unieke en sportieve activiteiten die je niet snel zal vergeten!

Een weergaloze ervaring

Wat Fun Forest uniek maakt is dat alle activiteiten in de buitenlucht zijn. Ieder park bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving net buiten de stad. Het klimmen, Suppen of de Forest Adventures zijn sportief, leuk en uniek.

Dat maakt elke ervaring op zichzelf fantastisch en wij bieden je de mogelijkheid om de schoolreis in Amsterdam geheel naar wens samen te stellen. Er is keuze genoeg in activiteiten en wij beloven je dat elke leerling een weergaloze ervaring zal hebben!

Boek een schoolreisje in Noord-Holland

Schoolreisje Noord-HollandVia onze website kun je op gemakkelijke wijze een schoolreis in Amsterdam boeken. Wij kunnen de verschillende activiteiten combineren. Maar als je beperkte tijd hebt, kunnen we de activiteiten daar uiteraard op afstemmen.

Een schoolreisje in Noord-Holland staat garant voor plezier, zeker als je Fun Forest bezoekt. Voor jou en je groep stellen we graag een offerte op met daarin alle informatie. Geef jouw wensen aan, de hoeveelheid personen en de beschikbare tijd. Wij maken een prachtig voorstel voor jou op maat.

Liever eerst nog wat meer informatie ontvangen over de mogelijkheden omtrent een schoolreis? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen met veel plezier. Wij kijken uit naar jouw bericht of telefoontje.

Offerte aanvragen Contact

Openingstijden Amsterdam

Woensdag
12.00 – 18.00 u.

Zaterdag en zondag
11.00 – 19.00 u.

Overige dagen
Open op aanvraag voor groepen

Bekijk de openingstijden van ons hele seizoen

 


 

Tarieven Amsterdam

Individuele klimkaarten

Speed Runner (7 t/m 9 jaar) €17,95 p.p.
Kinderen (8 t/m 11 jaar) €19,95 p.p.
Jongeren (12 t/m 17 jaar) €24,95 p.p.
Volwassenen (18+ jaar) €24,95 p.p.

Alle tarieven Amsterdam

 

Groepen

Voor groepen maken wij een prijs op maat

Vraag prijsvoorstel aan

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig