Samenwerken en leren – Susanne

30 april 2019
susanne, fun forest

“Je krijgt hier een echte opleiding”

Susanne is bezig aan haar derde klimseizoen bij Fun Forest. Ze is voornamelijk bezig bij de receptie, waar ze mensen inboekt en gordels klaar legt en opruimt. Ondanks haar handicap, is ze in ons bos niet te stoppen!

“Voordat ik bij Fun Forest kwam liep ik eerst ergens anders stage en moest ik veel dingen alleen doen. Hier is alles anders. Het team hier is heel leuk en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Dat vind ik heel belangrijk. Ook als je als stagiair begint krijg je een echte opleiding, zodat je niet alle vervelende klusjes doet. Zo mag je ook gewoon instructies geven en achter de receptie staan. Dat zorgt ervoor dat alle werkzaamheden leuk zijn.

“Susanne werkt veel op de receptie, super knap hoe zij met haar handicap zo lekker staat te knallen op een drukke dag!” – Reimer, locatiemanager Rotterdam

Bij Fun Forest doen we alles samen. Je vertrouwt elkaar, leert steeds nieuwe dingen en daardoor groei je. Dat merk je in je gevoel en in je gedrag. Vroeger durfde ik niet voor een groep te staan en ik was vrij onzeker. Dat is nu niet meer zo. Op school zeggen ze ook dat ik veranderd ben sinds mijn stage bij Fun Forest en dat ik gegroeid ben. Ik durf nu wel voor een groep te staan en voel zekerder van mezelf. Ik vind de instructies niet meer eng en daardoor zijn ze leuk om te geven. Daarnaast is het park wat we hier hebben natuurlijk prachtig. Oh, en de service is top! Ik  zou hier nu echt niet meer weg willen, Fun Forest is mijn thuis.”

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kom naar Fun Forest!

TrustScore 8.7

Fun Forest

Almere

Tickets

Fun Forest

Amsterdam

Tickets

Fun Forest

Rotterdam

Tickets

Fun Forest

Venlo

Tickets