Samenwerken en leren – Susanne

30 april 2019
susanne, fun forest

“Je krijgt hier een echte opleiding”

Susanne is bezig aan haar derde klimseizoen bij Fun Forest. Ze is voornamelijk bezig bij de receptie, waar ze mensen inboekt en gordels klaar legt en opruimt. Ondanks haar handicap, is ze in ons bos niet te stoppen!

“Voordat ik bij Fun Forest kwam liep ik eerst ergens anders stage en moest ik veel dingen alleen doen. Hier is alles anders. Het team hier is heel leuk en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Dat vind ik heel belangrijk. Ook als je als stagiair begint krijg je een echte opleiding, zodat je niet alle vervelende klusjes doet. Zo mag je ook gewoon instructies geven en achter de receptie staan. Dat zorgt ervoor dat alle werkzaamheden leuk zijn.

“Susanne werkt veel op de receptie, super knap hoe zij met haar handicap zo lekker staat te knallen op een drukke dag!” – Reimer, locatiemanager Rotterdam

Bij Fun Forest doen we alles samen. Je vertrouwt elkaar, leert steeds nieuwe dingen en daardoor groei je. Dat merk je in je gevoel en in je gedrag. Vroeger durfde ik niet voor een groep te staan en ik was vrij onzeker. Dat is nu niet meer zo. Op school zeggen ze ook dat ik veranderd ben sinds mijn stage bij Fun Forest en dat ik gegroeid ben. Ik durf nu wel voor een groep te staan en voel zekerder van mezelf. Ik vind de instructies niet meer eng en daardoor zijn ze leuk om te geven. Daarnaast is het park wat we hier hebben natuurlijk prachtig. Oh, en de service is top! Ik  zou hier nu echt niet meer weg willen, Fun Forest is mijn thuis.”

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!