Praktijkverklaringen uitgereikt!

15 februari 2021

Praktijkverklaring MBO voor drie van onze teamleden! 🥳

Wat zijn wij trots! Vivian, Patrick en Wesley mochten namelijk hun Praktijkverklaring MBO in ontvangst nemen. Deze kregen zij niet zomaar van iemand, maar van Wethouder Alexander Vervoort. Wat deze verklaring precies inhoudt en waarom dit zo bijzonder is, lees je in deze blog.

De Praktijkverklaring MBO, wat is dat precies?

De Praktijkleerroute van Werkgevers Servicepunt Noord-Limburg zorgt ervoor dat mensen ‘zonder startkwalificatie’ zich kunnen ontwikkelen tot duurzaam inzetbare werknemers. Hoe zij dit doen? Door met regionale partijen samen praktijkleerroutes op maat aan te bieden. Na het doorlopen van deze leerroute krijgen zij een Praktijkverklaring MBO: een officiële erkenning voor de vaardigheden die de werkende in de praktijk van het leerbedrijf opdoet.

De Leerroute bij Fun Forest

Vivian, Patrick en Wesley hebben deze leerroute bij Fun Forest beklommen. Binnen Fun Forest hebben zij zich ontwikkeld op verschillende gebieden. Al dit harde werken is beloond met de verklaring die zij in ons bos in ontvangst mochten nemen. Maar zij zijn nog lang niet uitgegroeid! Wesley en Patrick vervolgen hun avontuur in onze bossen en Vivian gaat aan de slag bij een tuincentrum. Wij zijn super trots op deze harde werkers en wensen hen heel veel succes met alle avonturen die zij nog gaan beleven.

Fun Forest als sociale onderneming

Bij Fun Forest vinden wij het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van onze teamleden. We zijn dan ook trots om een Social Enterprise te zijn met een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team. Wil je meer lezen over onze sociale missie en hoe wij dit doen? Klik dan hier.

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!