Pizza actie

  • in Rotterdam
  • Gratis pizza èn twee drankjes
  • Alleen te boeken in februari
  • Het hele jaar door geldig!
pizza, salami, rucola, fun forest

Even wachten...

Gratis pizza!

We hebben een te gekke deal om ons nieuwe klimseizoen te openen. Bij iedere twee klimkaarten die je koopt, krijg je namelijk een pizza en twee drankjes (t.w.v. € 15,-)  gratis! Zo kan je na het klimmen heerlijk even bijkomen op het terras en gezellig napraten over jullie avontuur in het bos.

De deal is te boeken t/m 28 februari 2023. De actie is geldig voor het hele jaar, in onze klimbossen in Amsterdam en Rotterdam.

pizza, boss kitchen amsterdam, fun forest

Boek nu jouw pizzadeal in Rotterdam!

Kies met hoeveel mensen je gaat klimmen en op welke dag. De voucher voor een gratis pizza en drankjes vind je bij de boekingsbevestiging in je e-mail. Deze laat je na het klimmen zien bij onze Boss Kitchen om je gratis pizza en je drankjes op te halen.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling