Parkmanager / bedrijfsleider

 • Locatie: Rotterdam
 • Parttime: 32 uur 

Als parkmanager in ons bos sta je geen moment stil. Je stuurt ons jonge team aan, bent verantwoordelijk voor een super sfeer en zorgt dat de dagen in ons klimbos soepel verlopen.

groep, evenement, fun forest

Welkom in ons bos!

Ben jij een enthousiast buitenmens? Heb je affiniteit met klimmen, natuur en sociaal ondernemen? Dan is Klimpark Fun Forest Rotterdam de plek om dit alles te combineren! We zoeken iemand die van aanpakken weet en het leuk vindt om met een jong team te werken. Je bent verantwoordelijk voor een super sfeer, het aansturen van het klimpark en je werkt in de groene, bosrijke omgeving direct aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Samen met de andere Fun Forest locaties werk jij mee aan onze missie; een wereld waar mensen verbonden zijn door een avontuur in de natuur.

Avontuurlijke carrière

Ruim 10 jaar geleden opende we het eerste klimpark van Fun Forest in Nederland, in Venlo. Nu hebben we vier klimparken in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo en zijn we flink aan het uitbreiden. Bij Fun Forest zorgen we dat onze gasten (gezinnen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, scholen en bedrijfsuitjes) een geweldige ervaring beleven. Naast het klimmen bieden wij ook watersport (sup en kano verhuur) aan en teambuildingsactiviteiten.

Fun Forest is een outdoor-sportbedrijf met een missie; haal jonge mensen uit de stad en stuur ze op avontuur de bomen in. Als Social Enterprise bieden we iedereen, ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans op een werkplek om zich te ontwikkelen.

 

Uitdagende functie

Als Parkmanager van het klimpark ben je een vitale schakel tussen onze gasten, het team en onze missie. Je zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke klimervaring beleven. In jouw functie stuur je het team (+- 45 oproepkrachten) aan, maak je de planning en zorg je dat het team zich verder kan ontwikkelen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle randvoorwaarden in orde zijn zodat het team optimaal kan presteren. Je bent naast het runnen van een commercieel klimpark ook verantwoordelijk voor het realiseren van onze maatschappelijke doelstellingen. Je denkt proactief mee over de verbetering van processen die bijdragen aan onze kwalitatieve en kwantitatieve doelen. Je houdt daarbij toezicht op de naleving van de vijf kernwaarden van Fun Forest; samen, veiligheid, fun, respect & groei.

Wekelijks heb je overleg met de horecaleidinggevende, trajectbeleider en regiomanager om er samen voor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 

Wat jij ons kan bieden

 • Je bent ondernemend en gastvrij
 • Je bent organisatorisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent representatief, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Gevoel voor planning en weet goed de prioriteiten te onderscheiden
 • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Je houdt van buiten zijn en wil dit delen met zo veel mogelijk anderen
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring\MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Beschikbaar per 1 juli of uiterlijk 1 augustus 2022
 • Je woont binnen een straal van 30km van Rotterdam
 • Bereid om in het weekend en in de vakantieperiode te werken.
fun forest, klimmen
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
gezin, suppen, fun forest

Met jouw inzet, open houding, opmerkzaamheid en oog voor detail, heb je een voorbeeldfunctie voor de rest van de medewerkers. Op een drukke dag stroop je de mouwen op en knal je samen met het team op de werkvloer, op een rustige dag houd je je bezig met kantoorwerkzaamheden. Je houdt je onder andere bezig met HR zaken zoals werving en selectie, de planning en administratie. Daarnaast houdt je de veiligheid in het bos in de gaten, herken je de kwaliteit van het team en zorg je bovenal voor een geweldige sfeer! Je kan snel schakelen tussen alle verschillende klusjes door. Daarnaast zie je mogelijke problemen als een uitdaging om de juiste oplossing te vinden. Je bent creatief en oplossingsgericht in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Verder ben je organisatorisch sterk en benader je je teamgenoten met compassie, rust en daadkracht.

Wat wij jou bieden

 • Een parttime contract voor 32 uur per week voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging;
 • Een passend salaris voor iemand met 3-5 jaar relevante ervaring;
 • Een bijzondere werkplek in het bos met een relaxte werksfeer;
 • Een unieke en sportieve werkomgeving met jonge en enthousiaste collega’s;
 • Werken bij een Social Enterprise met serieuze groeiambities;
 • Eigen werkplek met werktelefoon en laptop;
 • 50% korting voor jou en je vrienden of familie bij alle Fun Forest klimparken.
klimmen, groepen, amsterdam, fun forest

Solliciteer direct!

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Twijfel niet en stuur meteen een motivatiebrief met je CV naar reimer@funforest.nl. De sluitingsdatum voor deze vacature is 10 juni 2022. Deze vacature staat zowel intern als extern open. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!