Parkmanager / bedrijfsleider

 • Locatie: In het bos van Fun Forest Amsterdam, op kantoor en thuis
 • Uren: 32 per week 
 • Salaris: € 2.800 - 3.500 p.m. (o.b.v. 40 uur)

Solliciteer!

Parkmanager / bedrijfsleider

Ben jij een enthousiast buiten-mens? Heb je affiniteit met klimmen, natuur en sociaal ondernemen? Dan is Klimpark Fun Forest Amsterdam de plek om dit alles te combineren! We zoeken iemand die van aanpakken weet en het leuk vindt om leiding te geven aan een jong team. Je bent verantwoordelijk voor een super sfeer, het aansturen van het klimpark en je werkt in de groene, bosrijke omgeving van het Amsterdamse Bos. Samen met de andere Fun Forest locaties werk jij mee aan onze missie; een wereld waar mensen verbonden zijn door een avontuur in de natuur.

Avontuurlijke carrière

Ruim 10 jaar geleden openden we het eerste klimpark van Fun Forest in Nederland, in Venlo. Nu hebben we vier klimparken in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo, een wereldunieke indoor locatie in Rotterdam en zijn we flink aan het uitbreiden. Bij Fun Forest zorgen we dat onze gasten (gezinnen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, scholen en bedrijfsuitjes) een geweldige ervaring beleven. Naast het klimmen bieden wij ook teambuildingsactiviteiten aan.  

Fun Forest is een outdoor-sportbedrijf met een missie; haal jonge mensen uit de stad en stuur ze op avontuur de bomen in. Als Social Enterprise bieden we iedereen, ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans op een werkplek om zich te ontwikkelen.

Uitdagende functie

Als Parkmanager van het klimpark ben je een vitale schakel tussen onze gasten, het team en onze missie. Je zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke klimervaring beleven. In jouw functie stuur je het team (+- 50 oproepkrachten) aan, maak je de planning en zorg je dat het team zich verder kan ontwikkelen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle randvoorwaarden in orde zijn zodat het team optimaal kan presteren. Je bent naast het runnen van een commercieel klimpark ook verantwoordelijk voor het realiseren van onze maatschappelijke doelstellingen. 

Winterklimmen02

Je denkt proactief mee over de verbetering van processen die bijdragen aan onze kwalitatieve en kwantitatieve doelen. Je houdt daarbij toezicht op de naleving van de vijf kernwaarden van Fun Forest; samen, veiligheid, fun, respect & groei. Wekelijks overleg je met de assistent-parkmanager(s) en impactverantwoordelijke. Je valt onder de directe leiding van de Operations manager.  

Dit bieden wij jou:

 • Een parttime contract voor 32 uur per week voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging; 
 • Een passend salaris tussen de €2800,- en €3500,- (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van relevante werkervaring; 
 • Een ruimhartige pensioenregeling en passend persoonlijk opleidingsbudget; 
 • Een bijzondere werkplek in het bos met een relaxte werksfeer;  
 • Een unieke en sportieve werkomgeving met jonge en enthousiaste collega’s; 
 • Werken bij een Social Enterprise met serieuze groeiambities; 
 • Eigen werkplek met werktelefoon en laptop; 
 • 50% korting voor jou en je vrienden of familie bij alle Fun Forest klimparken.
Parkmanager / bedrijfsleider

Dit kan jij ons bieden:

 • Je bent ondernemend en gastvrij 
 • Je bent organisatorisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden 
 • Je bent representatief, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
 • Gevoel voor planning en weet goed de prioriteiten te onderscheiden 
 • Je houdt van buiten zijn en wil dit delen met zo veel mogelijk anderen 
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring 
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau 
 • Beschikbaar per 1 februari 2024 
 • Je woont binnen een straal van 30km van Amsterdam  
 • Bereid om in het weekend en in de vakantieperiodes te werken. 

Met jouw inzet, open houding, opmerkzaamheid en oog voor detail, heb je een voorbeeldfunctie voor de rest van de medewerkers. Met jouw vaardigheden zorg jij dat het team optimaal functioneert, voorbereid is voor de drukte en kijk je waar mogelijkheden voor groei liggen. 

Je houdt je onder andere bezig met HR zaken zoals werving en selectie, de planning en administratie. Daarnaast houdt je de veiligheid in het bos in de gaten, herken je de kwaliteit van het team en zorg je bovenal voor een geweldige sfeer! Je kan snel schakelen tussen alle verschillende klusjes door. Daarnaast zie je mogelijke problemen als een uitdaging om de juiste oplossing te vinden. Je bent creatief en oplossingsgericht in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Verder ben je organisatorisch sterk en benader je je teamgenoten met compassie, rust en daadkracht.  

Welkom in ons bos!

Fun Forest is een snelgroeiende sociale onderneming met een missie: samen plezier en groei beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op een speelse wijze hun grenzen te verleggen en in verbinding te komen met de natuur.

Wij zijn een bedrijf met een jong team wat inclusie omarmt. We behoren tot één van de grootste outdoor-organisaties van Nederland. Sinds onze start in 2007 zijn wij uitgegroeid naar vier locaties in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Wij hebben net onze 5e locatie geopend: de wereldprimeur Spider City! Samen met jou groeit onze organisatie door naar nog meer locaties in het hele land.

Sinds 2016 is ook onze sociale impact hard aan het groeien. Wij creëren waardevol werk voor jongeren die bij ons weer in hun kracht komen te staan. Daarnaast zetten wij ons ook in voor kinderen die te kampen hebben met armoede of eenzaamheid.

Binnen Fun Forest werken wij volgens onze 5 kernwaarden: Groei, Plezier, Samen, Respect  en Veiligheid. Een randvoorwaarde hiervoor is veiligheid. Veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers. Als landelijk coördinator Veiligheid en Onderhoud draag jij zorg voor een juiste uitwerking en uitvoer van alle veiligheids- en onderhoudsprocessen binnen de locaties en activiteiten van Fun Forest.

Parkmanager / bedrijfsleider

Solliciteer direct!

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Twijfel niet en stuur meteen een motivatiebrief met je CV naar reimer@funforest.nl of verstuur je sollicitatie via het formulier hieronder. De sluitingsdatum voor deze vacature is 15 december. Deze vacature staat zowel intern als extern open. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90