Nieuwe parcoursen in Almere

20 maart 2021
Fun Forest Almere Parcours 7
Fun Forest Almere Parcours 1

Yes, we hebben leuk nieuws want deze winter zijn er een nieuw easy en een nieuw extreme parcours gebouwd in Almere.

Het nieuwe klimseizoen is goed van start gegaan. Er zijn namelijk twee nieuwe parcoursen te vinden in ons Almeerse bos. Zo kan je nu opwarmen in ons nieuwe Easy Parcours. Ben jij al een ervaren klimmer en durf jij alles aan? Dan is het nieuwe Extreme Parcours echt iets voor jou! In deze blog geven we  je alvast een klein voorproefje van deze nieuwe avonturen.

Parcours 1: ons Easy Parcours

Is klimmen voor jou nog een beetje spannend? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In Parcours 1 is namelijk een makkelijker parcours, perfect om mee te beginnen dus! Dit parcours heeft een cool jungle thema. 🐵 Aan het begin van het avontuur kom je dan ook enkele dieren tegen, zoals een leeuw en een panda. Vervolgens waan jij je een weg door de lianen en kom je levende bamboe tegen. Ook kom je verschillende bruggen tegen van hout en touw. Langs de bamboepalen kom je uit bij het laatste obstakel: de tokkelbaan. Hoe stoer is dat?

In Parcours 1 klim je tot 2,5 meter hoogte. Wil jij dit parcours klimmen? Dan moet je langer zijn dan 110 cm. 📏 Ouders kunnen gemakkelijk mee klimmen met hun kinderen. Dit avontuur moet je beleven!

Parcours 7: ons Extreme Parcours

Ben jij toe aan wat meer uitdaging? Dan is Parcours 7 wat voor jou, dit parcours bevat namelijk acht spannende onderdelen. Deze zijn allemaal in het Flevolands thema water. Je mag dit parcours alleen beklimmen als je langer bent dan 150 cm.

Je begint je avontuur met het beklimmen van een wenteltrap. Vervolgens kom je peddels tegen, waarna je uitkomt bij de netten. Aangekomen? Mooi, dan kan je op de surfboard gaan staan om jezelf naar de overkant te brengen. Hierna kom je kano’s en ladders tegen. Alsof dat nog niet cool genoeg is, volgt een bungeejump naar het vissersnet. Je sluit je avontuur af met een vrije sprong de diepte in. Wow, dit parcours is voor echte durfallen!

Kom jij ze testen?

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe cool de nieuwe parcoursen zijn, maar eigenlijk zou je ze zelf moeten testen. Denk jij: ik wil deze uitdaging aan gaan? Kom dan gezellig langs in ons Almeerse bos.

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!