Midzomernacht klimmen

Halverwege juni is de zonnewende. Om dit te vieren organiseren we in Amsterdam en Rotterdam het midzomernacht klimmen. Na een welkomstdrankje en een korte instructie ga je klimmen tot zonsondergang. 🌆

vrouw, klimmen, fun forest
klimmen, fun forest
vrouw, klimmen, fun forest

Onze bossen in Amsterdam en Rotterdam blijven op 19 en 26 juni extra lang open. 🌅  Geniet van tevoren van een gratis welkomstdrankje en beleef samen met je gezin, vrienden of familie een unieke avond tussen de bomen. 🍹 Wil je jouw avond nog specialer maken? Kies dan voor een heerlijk diner-arrangement bij onze Boss Kitchen.

Deze zomerzonnewende doen we iets wat we nog nooit eerder hebben gedaan. Onze bossen in Amsterdam en Rotterdam blijven op 19 en 26 juni extra lang open. 🌅 Op deze klimavonden beleef je samen een avontuur tussen de bomen tot de zon onder gaat. Geniet van tevoren van een gratis welkomstdrankje en beleef samen met je gezin, vrienden of familie een unieke avond tussen de bomen. 🍹 Wil je jouw avond nog specialer maken? Kies dan voor een heerlijk diner-arrangement bij onze Boss Kitchen of combineer het met een uurtje suppen op de Kralingse plas.

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!