WIN: deelname aan ons micro-avontuur met Bever!

20 juni 2019
slide

Avonturiers opgelet. Natuurlijk kun je de bergen in en naar verre landen om mooie avonturen te beleven, maar het kan ook hier in Nederland. Samen met ons organiseert Bever Almere een micro-avontuur in Almere en omgeving. Dwars door de natuur, over het water en door de boomtoppen. Een dag en nacht vol met toffe activiteiten in een fantastische omgeving. Met teams van 2 personen, en jij kan erbij zijn!

24 uur buiten met vele activiteiten: een onvergetelijke ervaring

Met de Oostvaardersplassen, de Almeerderhout en de Noorderplassen ligt de natuur om de hoek. We gaan kris-kras door, langs en om Almere heen, op zoek naar de mooiste plekjes. Dit doen we te voet, over het water, rollend over smalle paadjes en dwars door de stad. Na een intensieve dag sluiten we af bij het kampvuur!

kanoen, water, fun forest

Een actief programma

bedrijfsuitje venlo, fun forest

Om 9:30 start het avontuur. We hebben verschillende stops die tevens dienen als overstap punt. Lopend, per kano en op de MTB. Wij zorgen voor eten/drinken en begeleiding. Uiteindelijk komen we uit op De Kemphaan, waar het avondprogramma zal plaatsvinden. Natuurlijk is er een kampvuur en lekker eten, maar de dag is pas echt geslaagd als je hard tussen de boomtoppen door roetsjt.. Na een nacht kamperen sluiten we de 24 uur in stijl af met een ontbijtje op een mooie locatie.

Hoe doe je mee?

Je kan je vanaf 21 juni aanmelden onder de Facebookpost van Bever. Uit alle reacties selecteert Bever 12 koppels die met ons het avontuur aangaan. Dus meld je aan met je vriend/vriendin, zoon/dochter, vader/moeder, partner of iemand anders.

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 juni. Op 28 juni neemt Bever persoonlijk contact op met de winnaars. Heb je na die datum nog niets gehoord, dan heb je helaas niet gewonnen

Om mee te doen moet je 12 jaar of ouder zijn, minderjarigen altijd samen met een volwassene. Voor alle voorwaarden klik je hier.

mountainbiken, bomen, fun forest

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kom naar Fun Forest!

TrustScore 8.7

Fun Forest

Almere

Informatie

Fun Forest

Amsterdam

Informatie

Fun Forest

Rotterdam

Informatie

Fun Forest

Venlo

Informatie

Tickets
Tickets Bestel ze hier direct!