Locatiemanager Venlo

Ben jij een enthousiaste buitensporter? Heb je affiniteit met klimmen, natuur en sociaal ondernemen? Klimbos Fun Forest Venlo is de plek om dit alles te combineren!

groep, evenement, fun forest

We zoeken iemand die van aanpakken weet. Je bent verantwoordelijk voor een super sfeer, het aansturen van het klimbos en je kan goed samenwerken met een jong maar ervaren team. Samen met de andere Fun Forest locaties werk jij mee aan onze missie; een wereld waar mensen verbonden zijn door een avontuur in de natuur.

Avontuurlijke carrière

Na lang binnen zitten wil iedereen weer buiten sporten. Ruim 10 jaar geleden opende we het eerste klimpark van Fun Forest in Nederland, in Tegelen. Nu hebben we 4 klimparken in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Fun Forest is een outdoor-sportbedrijf met een missie: haal jonge mensen uit de stad en stuur ze op avontuur de bomen in. Als Social Enterprise bieden we iedereen, ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, een kans en een werkplek om hogerop te komen.

fun forest, klimmen
vrouw, klimmen, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
medewerkers, fun forest
personeelsfeest, fun forest

Uitdagende functie

Als Locatiemanager van het klimbos ben je een vitale schakel tussen onze gasten, het team en onze missie. Met jouw inzet, open houding, opmerkzaamheid en oog voor detail, ben je een inspiratie voor de rest. Je bewaakt de planning, de veiligheid in het bos, de kwaliteit van het team en bovenal de geweldige sfeer! Je zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke klimervaring beleven. Je bent creatief en oplossingsgericht in het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Verder ben je organisatorisch sterk en benader je je teamgenoten met compassie, rust en daadkracht.

Profiel

Als locatiemanager stuur je je eigen team aan. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning, groepsaanvragen, (lokale) marketingacties en je bent het aanspreekpunt van de directie en je collega-managers. Je bewaart ten alle tijden overzicht, coacht je team en corrigeert daar waar dat nodig is. Oplossingen kun je duidelijk formuleren en bijbehorende taken kun je goed overdragen. Door veelvuldig in het bos aanwezig te zijn, bewaak jij de kwaliteit van onze service.

In jouw functie laat je mensen in hun waarde en help je hen verder te ontwikkelen. Je bent dus naast het runnen van een commercieel klimpark ook verantwoordelijk voor het realiseren onze maatschappelijke doelstellingen. Je denkt proactief mee over de verbetering van processen die bijdragen aan onze kwalitatieve en kwantitatieve doelen. Je houdt daarbij toezicht op de naleving van de 5 kernwaarden van Fun Forest (samen, veiligheid, fun, respect & groei).

Wat wij jou bieden

 • Een parttime contract voor 32 uur per week voor bepaalde tijd tot eind november (verlenging van het contract in overleg);
 • Een mooi salaris voor iemand met 3-5 jaar relevante ervaring;
 • Een bijzondere werkplek in het bos met een relaxte werksfeer;
 • Een bijzondere en sportieve werkomgeving met jonge en enthousiaste collega’s;
 • Meewerken aan het opzetten van een Social Enterprise met serieuze groeiambities;
 • Laptop en telefoon van Fun Forest
 • 50% korting voor jou en je vrienden of familie bij alle Fun Forest klimparken.

Wat wij in een collega zoeken

 • Je bent ondernemend en gastvrij
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als leidinggevende in de buitensport
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Je bent organisatorisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Aantoonbare ervaring als leidinggevende (bij voorkeur in de outdoor-/recreatiebranche)
 • Beschikbaar per medio juni 2021 tot eind november 2021
 • Bereid om in het weekend en in de vakantieperiode te werken
 • Rijbewijs B & eigen vervoer voor overleggen op andere locaties

Solliciteer direct

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Twijfel niet en stuur meteen een korte motivatiebrief met je cv naar stephanie@funforest.nl De sluitingsdatum voor deze vacature is 9 juni 2021. Deze vacature staat zowel intern als extern open. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!