Leerwerkplek Keuken Amsterdam

boss kitchen amsterdam, fun forest
 • Veelzijdige werkplek
 • Leren op je eigen tempo
 • Werken wanneer jij wil
 • Leuke en enthousiaste collega's

Hou je van aanpakken en afwisseling? Werk je graag met mensen, van alle leeftijden? Vind je het leuk om in de horeca te werken? Hou je van lachen, bewegen, de natuur en van mensen? Wil je graag iets nieuws leren en vind jij het nog lastig om zelfstandig te werken? Lees dan snel verder!

Wat zoeken wij?

Hou je van aanpakken en afwisseling? Werk je graag met mensen, van alle leeftijden? Vindt je het leuk om afwisselend in de horeca te werken, maar soms ook iets anders te doen? Hou je van lachen, bewegen, de natuur en van mensen? Schrik je niet van een beetje modder aan je schoenen of een regenbui? Regeer dan op de vacature!

Met deze baan krijg je een leerwerkplek in de horeca. In onze BOSS Kitchen leren we je over snijtechnieken, het maken en netjes uitserveren van eten en drinken, binnen en buiten, hoort er (voor iedereen) ook bij. Ook ga je leren om bij de gasten van het klimpark een gordel aan te trekken. De werkzaamheden hangen af van jouw talenten en wat er op die dag gedaan moet worden. Samen kijken we hoe jij je verder wilt ontwikkelen.

boss kitchen amsterdam, fun forest
bbq, boss kitchen amsterdam, fun forest
appeltaart, boss kitchen amsterdam, fun forest
pizza, boss kitchen amsterdam, fun forest

Wie ben jij?

 • Je bent meestal vrolijk
 • Je vindt het leuk om iets nieuws te leren
 • Je werkt graag met mensen
 • Je wilt nog wat fitter worden
 • Je spreekt de Nederlandse taal, of wilt dit nog meer oefenen
 • Je kunt zelfstandig naar Fun Forest reizen
 • Je bent telefonisch bereikbaar
 • Je bent bereid om in het weekend en vakanties te werken
 • Je bent minimaal 1,5 dag per week beschikbaar

Wie zijn wij?

Fun Forest is een buitensportbedrijf met een missie; samen, groeien en plezier beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op een speelse wijze hun grenzen te verleggen en genieten tegelijkertijd van een teug frisse lucht. Lekker weer is een grote succesfactor, daarom zijn de
klimparken alleen van maart tot en met november geopend. Inmiddels hebben we 4 locaties: Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Daarnaast behoren we nu tot één van de grootste outdoor organisaties in Nederland.

In Rotterdam en Amsterdam hebben we niet alleen een klimpark maar ook een horecavoorziening; de BOSS Kitchen. Naast het klimmen kunnen we onze gasten ook een smakelijke en positieve ervaring te geven en hierdoor ook weer terug komen. In 2016 werd de Fun Forest Foundation opgericht om onze sociale missie beter vorm te geven. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken samen met ons tussen de bomen om weer in hun kracht te staan.

klimbos almere, fun forest foundation

Opleidingen

Houd deze dagen vrij als je bij ons wil werken!
18 mei - wervingsdag
1 & 2 juni - instructeursopleiding
15 & 16 juni - reddersopleiding

Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar amsterdam@funforest.nl onder vermelding van ‘Horeca medewerker Amsterdam’. Wij streven ernaar om alle reacties te beantwoorden. De sluitingsdatum van deze vacature is 13 mei 2019.