Klimmen op een kinderfeestje. Anders, uniek, origineel en stoer!

Een spannend avontuur met een klimmen kinderfeestje

Klimmen kinderfeestjeEen kinderfeestje organiseren kan soms best een uitdaging zijn. Wat vinden de kinderen leuk? En is het niet eens tijd voor een keer wat anders? Niets is voor kinderen meer avontuurlijk dan lekker buiten klimmen. Voor een actief en stoer klimfeestje is klim en klauterbos Fun Forest perfect!

Het klimmen tijdens een kinderfeestje kan op verschillende parcours in al onze klimparken. Hierbij hebben wij verschillende leuke klimactiviteiten. Zo is er het Monkey Trail spel, waarbij de kinderen op zoek gaan naar bananen. Deze bananen openen een schatkist en daar zit natuurlijk een leuke verrassing in. Bovendien worden de kinderen na afloop beloond met een leuke verrassing (drinken en wat lekkers).

Een uniek kinderfeestje: wie is het snelste aapje?

De snelle kinderen kunnen zich in Amsterdam ook wagen aan het Speed Runner parcours. Wie is het snelste aapje? Alle kinderen worden na afloop beloond met een leuke verrassing. Ook kan je er eventueel een klimdiploma of klimmedaille bij boeken om het avontuur compleet te maken.

Liever gewoon klimmen tijdens het kinderfeestje? Ook dat kan uiteraard. Neem snel een kijkje bij onze verschillende activiteiten die wij graag nader toelichten.

Klimfeestje activiteiten

Klim en klauterbos Fun Forest

Fun Forest heeft in Nederland vier prachtige parken en in elk park kan je terecht voor een leuk kinderfeestje waar klimmen centraal staat. Ieder klim en klauterbos van Fun Forest beschikt over verschillende unieke parcours die elk een bijzondere ervaring opleveren. Voor jong en oud.

Tijdens het klimmen bij een kinderfeestje zijn de kinderen lekker in de buitenlucht actief bezig. Als volwassene kan je bovendien genieten van een kop koffie of thee, want voor de Monkey Trail en Speed Runner parcours is geen begeleiding van een volwassene nodig. Je geniet van de prachtige omgeving terwijl de kinderen een onvergetelijke ervaring beleven in het klim en klauterbos!

Boek direct het klimfeestje

Kinderfeestje klimmenKinderen willen een spannend en uniek avontuur beleven! Een bijzondere ervaring waar ze nog lang over zullen napraten. Dat kan met klimmen tijdens een kinderfeestje bij Fun Forest. Je kan het kinderfeestje direct via deze website reserveren. Wij verwelkomen jou graag in één van onze parken die elk een prachtige ervaring oplevert. Je kunt terecht bij Fun Forest in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo.

Boek vandaag nog een kinderfeestje met klimmen en wij beloven je dat de kinderen een op en top ervaring zullen hebben. Je kunt gelijk jouw boeking plaatsen, maar als je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je alles over onze prachtige parken.

Boeken Contact

Klimmen kinderfeestje

Starttijden

Monkey Trail kinderfeestje

Almere Woensdag: 13.00 u en 15.00 u. Weekend: 14.00 u. Rotterdam Weekend: 12.00 u en 14.00 u. Venlo Woensdag: 12.00 u, 14.00 u en 16.00 u. Weekend: 11.00 u, 13.00 u en 15.00 u.

Klimpark kinderfeestje

Amsterdam Woensdag: 14.00 u. Weekend: 14.00 u. Almere Weekend: 14.00 u. Rotterdam Weekend: 14.00 u. Venlo Woensdag: 14.00 u. Weekend: 14.00 u.

Speed Runner kinderfeestje

Amsterdam Woensdag: 12.30 u en 14.30 u. Weekend: 11.30 u, 13.30 u en. 15.30 u Alleen in Amsterdam

Mini Monkey Trail kinderfeestje

Venlo Woensdag: 12.00 u, 14.00 u en 16.00 u. Weekend: 11.00 u, 13.00 u en 15.00 u. Alleen in Venlo

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig