Klimmen in de herfst

21 september 2023
Klimuitje in de regen

De herfst is begonnen, langzaam veranderen de bomen van kleur. De rode bladeren geven ons bos een sprookjesachtig gevoel. 🍂 Onze bossen zijn dan ook de perfecte plek om in de herfst van de natuur te genieten. Wil jij deze herfst op avontuur? Lees dan deze blog voor wat handige tips en tricks voor de perfecte herfstactiviteit!

Ontvang 25% korting in de herfstvakantie

Vroege vogels klimmen in de herfstvakantie met 25% korting! Kies voor een startmoment om 11:00 of 11:30 uur om gebruik te maken van deze actie. De actie geldt in al onze klimbossen! Van 21 t/m 29 oktober 2023 is het herfstvakantie in Almere & Amsterdam en van 14 t/m 22 oktober in Venlo & Rotterdam. Onze parken zijn dan elke dag van 11:00 – 18:00 uur geopend! 

Wat klimmen in de herfst zo bijzonder maakt

Maar waarom is klimmen in de herfst nou zo’n bijzondere activiteit? Naast de prachtige kleuren heb je ook een uniek uitzicht. Zodra de blaadjes beginnen te vallen, kan je verder kijken dan ooit! Ook zijn er prachtige dieren en planten te vinden in ons bos. Zo spotten wij regelmatig een egeltje in ons bos en kan je verschillende paddenstoelen vinden.

Klimmen in de herfst

Een goed begin is het halve werk, zorg voor passende kleding!

Het weer in de herfst kan per dag enorm verschillen. Een klein beetje regen houd een avonturier zoals jij natuurlijk niet tegen, toch is het belangrijk om het weerbericht in de gaten te houden. Gaat het regenen? Dan kan je gewoon klimmen, maar is het handig om een waterdichte jas aan te trekken. Klimmen is een intensieve activiteit, trek dan ook verschillende laagjes van makkelijk zittende kleding aan! Heb je het warm? Dan kan je een laagje uit doen.

Ook is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat wanneer jij gaat klimmen. Stevige gesloten schoenen zijn ideaal om mee te klimmen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan.

Warm na jouw avontuur op met wat lekkers

Na jouw avontuur heb jij wel wat lekkers verdiend! Wat dacht je van een lekker kopje warme chocolade melk met een stukje verse appeltaart? Of een kopje koffie met een tosti? Met wat lekkers uit onze keuken maak jij jouw herfstavontuur compleet!

Klimmen in de herfst

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!