Klimmen Amsterdamse Bos

  • Van 2,5 tot 15 meter hoogte
  • 10 verschillende parcoursen
  • Met vrije sprong en bungee jump
  • Speciaal parcours voor 14+ jaar

Tickets 

Klimmen in het Amsterdamse Bos? Als een echte natuurninja klauter je van boom naar boom in onze 10 verschillende klimparcoursen. Je kiest zelf hoe hoog je gaat. Voor de echte durfals is er zelfs een parcours met een monkey swing, bungee jump en vrije sprong! Bij ons beleef je een geweldig avontuur.

Kom jij klimmen in het Amsterdamse Bos? 

Aan de rand van de Bosbaan, midden tussen de bomen ligt ons klimpark. Hier klim je vanaf 6 jaar al door onze parcoursen. We hebben voor iedereen wat leuks. Ben jij een beginnende klimmer? Start dan met de Easy parcoursen. Durf jij al wat meer? Dan klim je van de medium parcoursen zo door naar de ultieme uitdaging, extreme parcours 10!

Voor jong & oud

Klimmen kan al vanaf 6 jaar!

3 uur klimmen

Je krijgt wel drie uur de tijd!

Schoolreisje Klassenuitje klimmen Fun Forest

Klimmen bij Fun Forest

Ons bos is de beste plek om je klimvaardigheid te verbeteren. Iedere keer beleef je weer een nieuw avontuur op hoogte. Je start op een laag niveau, waarna je zelf beleeft hoe ver je écht kan gaan! Klimmen in het Amsterdamse bos is een geweldige ervaring.

  • Na de kliminstructie begin je altijd op een van de makkelijke parcoursen, hier leer je te vertrouwen op je zelf en kom je erachter wat je allemaal wel niet kan. Iedere keer ga je weer een stapje verder, tot je in parcours 10 voor de ultieme uitdaging gaat: onze bungee jump en vrije sprong!
  • Klimmen in het Amsterdamse Bos is geweldig om samen te doen. Of je nu met je gezin, vriendengroep, collega's of met je date komt - bij ons on het bos is het altijd leuk! Je leert beter samenwerken en op elkaar vertrouwen, zo kom je samen altijd sterker de boom weer uit.

Hoe hoog mag jij?

Ben je benieuwd welke parcoursen jij allemaal kan klimmen in het Amsterdamse Bos? Kijk dan naar de tabel hiernaast. Deze laat zien welke parcoursen je allemaal kan klimmen. Wij werken met een adviesleeftijd, wat betekent dat de lengte altijd bindend is. Ben je nog niet zo lang? Dan kan het zijn dat je in sommige parcoursen begeleid moet worden door een volwassene die je kan helpen met de zekering van de klimmaterialen.

De kleurtjes in de tabel staan voor de verschillende moeilijkheidsgraden van de parcoursen.
Groen = easy
Blauw = medium
Rood = hard
Zwart = extreme

Parcoursen overzicht Amsterdam, klimpark Noord Holland, klimbos Noord Holland

Openingstijden

Deze maand

Volgende maand

Algemeen

Na de toespraak van 14 december hebben wij besloten om ons klimbos te sluiten. 

Naar aanleiding van de toespraak van 14 december hebben we helaas de moeilijke beslissing moeten nemen om landelijk de 4 klimbossen te sluiten. Uiteraard is dit enorm jammer, maar voor nu is dit de beste beslissing om het aantal reisbewegingen en contactmomenten verder te minimaliseren. Voor meer informatie over de annulering van het Kerstklimmen klik je hier.

Hopelijk zien we je in 2021! Tot dan en blijf gezond. 🧡

Vanaf 4 november zijn wij gesloten in verband met de winterstop. ❄

Wij gaan in het weekend van 6 & 7 maart weer open.

Like ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil jij als een van de eerste weer door ons bos klauteren? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je een mailtje wanneer je weer kaartjes kan kopen voor ons klimbos. 

 

Bekijk hier onze openingstijden voor het hele jaar.

Fun Forest behoudt zich het recht het klimpark eerder te sluiten.