Klantenservice medewerker

Jij bent een echte mensenmens en bloeit helemaal op in de rol van vragenbaak voor onze gasten. Tussen de bedrijven door blijf jij kalm en vriendelijk en luister je goed naar de wensen van onze gasten. 

Klantenservice medewerker
Bedrijfsuitje 1
Klantenservice medewerker

Dit ga je doen:

Jij bent onderdeel van ons hecht klantenservice team bestaand uit 4 vaste medewerkers en een klantenservice manager. Collega’s kunnen het goed met elkaar vinden en er heerst altijd een gezellige sfeer op ons kantoor in Venlo. Soms wordt er veel gebeld en zijn wij de hele dag in gesprek. Op andere dagen houden we ons juist voornamelijk bezig met het beantwoorden van mails en het opstellen van offertes. Samen denken we na over verbetering van onze service, willen we onze aftersales ontwikkelen en nog veel meer actieve acquisitie doen. Geen saai baantje dus, want we vinden het te gek als je mee denkt en zelf initiatief neemt.

Suppen
Expeditie

Jouw takenpakket:

 • Onze klantenservice mailbox wordt jouw domein en je zorgt ervoor dat onze gasten snel een reactie ontvangen
 • Je weet ons aanbod via telefoon te promoten en zorgt zo voor blije gasten.
 • Klachten los je efficiënt en rustig op
 • Je maakt boekingen aan in onze boekingssysteem en zorgt zo dat ons operatie op rolletjes blijft lopen
 • Je stelt offertes op en past deze waar nodig aan als er iets veranderd
 • Je werkt met onze klantenservice manager aan een de verbetering van onze acquisitie.

Jij kent ons aanbod van A tot Z en weet waar onze gasten op zoek naar zijn. Afgelopen jaar bezochten 100.000 gasten onze klimbossen, dit jaar hebben we de lat nog hoger gelegd. Wij ontvangen families, scholen, kinderfeestjes en bedrijven. Gasten kunnen via onze website tickets boeken om vervolgens lekker te gaan klimmen in ons bos! Bedrijven en scholen staan de als team te woord en maken wij reserveringen voor. Daarnaast hebben we op alle locaties ook een mooi horeca aanbod en verwachten we dit jaar ook de deuren op te gooien van onze eerste indoor locatie. Onze gasten beoordelen ons met 4,6 op Trustpilot en daar zijn we super trots op. Voor minder doen we het niet, meer kan altijd!

Klantenservice medewerker

Wat zoeken wij?

 • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau, een servicegerichte opleiding is een pré
 • Je neemt motivatie mee. Ervaring krijg je van ons. Mocht je al klantenservice ervaring hebben, dan is dat mooi meegenomen
 • Je hebt een vlotte babbel en vind het leuk om gebeld te worden
 • Je bent enthousiast, commercieel ingesteld en denkt altijd in oplossingen
 • Je voelt mensen en situaties goed aan en zet dit in om de klantverwachting continu te overtreffen
 • Je bent vloeiend in Nederlands, kunt goed Engels en het liefst ook Duits.
 • Je kan naar ons kantoor in Venlo komen en bent ook in de weekenden en vakanties beschikbaar.
 • Last but not least: je bent enthousiast over onze missie

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een cultuur waar jezelf zijn wordt verwelkomd
 • Een gratis klantenservice opleiding
 • Een gezellige werkplek met jonge enthousiaste collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou deden
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Een marktconform salaris evenredig aan jouw ervaring in een loonhuis dat perspectief biedt voor groei. Salaris indicatie: €2200 - €2500 pm (op basis van 40 uur)
 • Een contract voor 24 uur voor 12 maanden met uitzicht op verlenging
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km als je met de auto reist, je OV kosten kan je ook declareren
 • Altijd een mooie korting voor jou en je familie en vrienden die ons komen bezoeken!

Over Fun Forest 

Fun Forest is een snelgroeiende sociale onderneming met een missie: samen groei en plezier beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op speelse wijze hun grenzen te verleggen en in verbinding te komen met de natuur. Wij zijn een bedrijf met een jong team wat inclusie omarmt. We behoren tot één van de grootste outdoor-organisaties van Nederland. Sinds onze start in 2007 zijn wij uitgegroeid naar vier locaties in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Dit jaar lanceren wij onze 5e locatie: de wereldprimeur Spider City!

Sinds 2016 is ook onze sociale impact hard aan het groeien. Wij creëren waardevol werk voor jongeren die bij ons weer in hun kracht komen te staan. Sinds twee jaar zetten wij ons ook in voor kinderen die te kampen hebben met armoede of eenzaamheid. Om onze gasten nog beter te word te staan, zijn wij op zoek naar versterking voor ons klantenservice team. Jij hoeft geen werkervaring mee te brengen, motivatie is voor ons het belangrijkste. We werken je goed in met passende trainingen. Nadat je alle taken onder de knie hebt, is er ruimte om actief mee te denken hoe we ons brand nog beter kunnen verkopen. Op het stukje acquisitie en optimalisatie van onze sales via de klantenservice ontvangen we graag je input.

Klantenservice medewerker

Solliciteren?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV! Mocht je meer informatie willen ontvangen kan dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via stephanie@funforest.nl. Wie weet zien we jou dan binnenkort!

 

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!