Kinderfeestje in Almere

Er is er een jarig, hoera hoera! Dat vier je natuurlijk bij Fun Forest ja ja. Met al je vriendjes erbij! 🥳 In ons bos is het altijd feest, of je nou de boom in wilt of liever met beide benen op de grond blijft. Welk kinderfeestje in Almere past het beste bij jou? Je leest het hier!

meisje, kabel baan, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
kind, klimmen, fun forest

Met je vriendjes op avontuur!

Twee violen en een trommel en een fluit. Want er is iemand jarig en die hangt de aap uit! 🐒 Beleef samen met je vriendjes een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw kinderfeestje in Almere!

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Samen actief

Onze kinderfeestjes zijn gemaakt om lekker je energie kwijt te kunnen.

Lekker snacken

Wil je patatjes bij je feestje? Bestel deze dan bij door te mailen naar klantenservice@funforest.nl!

Kinderfeestje video

Zo ziet jouw klimfeestje in Almere eruit

Bij de receptie haal je een helm en gordel op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie de boom in. Op Stadslandgoed de Kemphaan ga jij met je vriendjes al klimmend op zoek naar bananen. Heb je alle bananen gevonden? Dan kunnen jullie de schatkist openen. In deze schatkist vinden jullie een wel heel lekkere verrassing, dat is pas feest! De feestbeesten mogen helemaal zelf klimmen, ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden van de groep tijdens het klimmen.

Laat het feest beginnen

Zij gingen je voor

Zo ziet jouw feestje eruit!

1. Volg samen de kliminstructie

Aan het begin van je feestje krijgen jullie een korte instructie van +/- 15 minuten waarin we je alle tips & tricks meegeven voor in de boom.

meisje, kabel baan, fun forest
2. Ga op zoek naar bananen in de bomen

Tijdens het klimmen ga je samen met je vrienden & vriendinnen op zoek naar bananen in de bomen, deze moet je verzamelen voor een geheime opdracht!

schatkist, kinderfeestje, fun forest almere
3. Zoek de schatkist & kraak de code

Aan het einde van je feestje, ga je op zoek naar de schatkist. Gebruik de bananen die je verzameld hebt om de code van het slot te kraken!

kinderen, klimdiploma, fun forest
4. Sluit je feestje af met iets lekkers

In de schatkist vind je voor iedereen op je feestje een pakje drinken en een zakje chips. Als je een medaille of diploma hebt bijgeboekt vind je deze ook in de schatkist.

Stel jouw kinderfeestje samen!

Klimfeestjes in Almere

In ons klimbos zijn er twee soorten feestjes. Welk feestje jij viert, hangt af van je lengte.

Zijn jij en je vriendjes allemaal langer dan 110 cm? Dan ga je natuurlijk voor het Klimbos Mini feestje. Met dit feestje ga je samen met je vriendjes op zoek naar bananen in de Easy parcoursen, hier doe je ongeveer 2 uur over.

Hebben jij en je vriendjes allemaal een minimale lengte van 130 cm? Dan kan je ook kiezen voor het Klimbos kinderfeest, hierbij ga je op avontuur in de Medium klimparcoursen en mag je tot wel 3 uur klimmen! Voor welk kinderfeestje in Almere kies jij?

100% Kidsproof

De feestbeesten van Kidsproof hebben hun verjaardagsfeestje gevierd bij Fun Forest! Dit was natuurlijk één groot feest. Volgens de jarige job en haar vriendjes is het kinderfeestje van Fun Forest dan ook 100% Kidsproof! 🥳

Stel makkelijk & snel jouw feestje samen

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Boek nu jouw feestje!
boogschieten, groep, bedrijfsuitje, almere
boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest
pijlen, boogschieten, fun forest

Archery tag feestje

Dit kinderfeestje is altijd een schot in de roos. Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog, een unieke combinatie van trefbal, boogschieten en paintball! Maak je geen zorgen, niemand zal gewond raken. Onze pijlen hebben namelijk een zachte voorkant. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Ben jij de volgende Robin Hood?

Zo werkt het boeken

Je kan jouw kinderfeestje tot twintig personen gewoon via onze website boeken. We leggen je graag uit hoe: 👇🏼

  1. Kies de locatie waar jij feest gaat vieren.
  2. Klik op 'koop je tickets'.
  3. Kies het kinderfeestje dat het beste bij jouw groep feestgangers past.
  4. Geef aan of je diploma's, medailles wil bijboeken. Voor een horeca arrangement neem je contact op met de klantenservice.
  5. Rond de boeking af.
  6. Het aftellen kan beginnen, jouw feest is geboekt!

Wil jij komen klimmen met een grotere groep, vul dan het groepsformulier in.

Klimmen Fun Forest Almere kind klimpark klimbos zipline
Quickjump Almere klimbos Fun Forest klimpark vrije sprong

Plant een boom🌳

Wil je tijdens je feestje ook nog iets goeds doen voor de natuur? Als je je feestje boekt, kan je ervoor kiezen om een donatie te doen aan het WWF. Met deze donatie plant het WWF, een boom in natuurgebieden waar dit hard nodig is. Zo help jij dieren als de tijger en de jaguar met het vergroten van hun leefgebied en maken we de wereld samen een stukje groener. Dat is toch een geweldig verjaardagscadeau!

Klimbos Fun Forest Almere klimpark Restaurant Kemphaan

Afsluiten met iets lekkers!

Bij ieder kinderfeestje in ons bos hoort een pakje drinken en een zakje chips. Deze vind je aan het einde van je feestje in de schatkist. Wil je graag nog meer lekkers, dat kan! Via onze klantenservice boek je patatjes met limonade bij, met of zonder snack. Dit kan je aan het einde van je feestje dan lekker opeten bij ons partnerrestaurant, wat op een paar meter afstand van ons klimbos ligt. Heb jij je feestje gereserveerd via onze website en wil je graag afsluiten met patatjes? Boek deze dan bij door te mailen naar klantenservice@funforest.nl!

Stel makkelijk & snel jouw feestje samen

100% zeker van jouw plekAlles is achteraf nog te wijzigen
Boek nu jouw feestje!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling