Vier een stoer kinderfeestje in Almere!

Een stoer kinderfeestje in Almere bij Fun Forest

Kinderfeestje AlmereBeleef de natuur op een leuke, actieve, maar vooral veilige manier bij Fun Forest. In het klimbos van Fun Forest in Almere vind je 5 verschillende spannende klimparcours. Voor een kinderfeestje in Almere kan je bij ons terecht met kinderen vanaf 8 jaar en 1.30 meter lang. Speciaal voor de jonge kids hebben wij het Monkey Trail parcours waar ze zelfstandig kunnen klimmen.

Maar de jonge waaghalzen willen ongetwijfeld meer en daarvoor kunnen ze terecht bij de 4 uitdagende klimparcours. Tot 11 jaar is hier wel begeleiding bij nodig en vanaf 12 jaar kunnen de kinderen zelfstandig op deze parcours aan de slag. Kortom, voor de jonge kinderen, maar ook de wat oudere is een kinderfeestje in Almere bij Fun Forest altijd een succes.

Een kinderfeestje moet een feest zijn en met de spannende klimparcours in ons klimbos in Almere zit je gegarandeerd goed. Boek vandaag nog een kinderfeestje en kijk uit naar een prachtige dag.

Reserveer direct je tickets

 

Geniet van het prachtige klimbos in Almere

Het klimbos van Fun Forest in Almere ligt net buiten de stad en alle drukte in een heerlijke rustgevende omgeving. De kinderen kunnen tijdens het kinderfeestje genieten van de actieve en unieke klimparcours terwijl jij geniet van de prachtige omgeving.

Klimmen in de mooiste bossen, nét buiten de stad.

Terwijl de kinderen lekker bezig zijn op het Monkey Trail parcours, kan je op ons terras genieten van een hapje en een drankje. De kinderen vermaken zich op en top en ondertussen geniet je van de omgeving, de rust en het mooie uitzicht. Het is voor de kinderen een feest, zij kunnen zich helemaal uitleven. Maar ook voor jou is het een feest om even lekker te ontspannen in de natuur.

Combineer het klimavontuur met spelletjes

Klimbos AlmereHet klimavontuur dat de kinderen zullen beleven tijdens het kinderfeestje in Almere bij Fun Forest is ontzettend stoer. Dat kan uitgebreid worden met een leuke klimdiploma of een klimmedaille, zodat de kinderen vol trots kunnen laten zien wat ze hebben gedaan.

Ook kan het klimmen gecombineerd worden met Forest Adventures. Dit zijn leuke groepsspelen die lekker actief en sportief zijn ingericht. Voor of na het klimmen lekker nog een ander avontuur beleven maakt het kinderfeestje in Almere bij Fun Forest alleen maar leuker.

Een kinderfeestje in Almere bij Fun Forest organiseren zorgt voor een geslaagde actieve dag en vrolijke kinderen. Er zal nog lang met veel plezier teruggekeken worden op dat stoere feestje vol avontuur. Meer weten over de activiteiten van ons park in Almere? Neem een kijkje op de Activiteiten pagina voor meer toelichting.

Direct tickets bestellen? Dat kan natuurlijk ook, wij maken het kinderfeestje in Almere graag tot een mooi succes!

Activiteiten

 

Tarieven

Monkey Trail kinderfeestje

€14,95 per kind (8 t/m 11 jaar en min. 1.30m)

Klimpark kinderfeestje

€16,95 per volwassene (18+ jaar)
€16,95 per kind (vanaf 8 jaar en 1.30m)

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig