Voor elk kinderfeestje vanaf 8 jaar

Een prachtig kinderfeestje voor 8-jarigen

Kinderfeestje 8 jaar.Een avontuurlijke dag beleven en lekker buiten in de natuur bezig zijn? Voor een kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar is klimpark Fun Forest de plek bij uitstek. Kinderen kunnen in ons klimpark genieten van uitdagende, leuke, maar ook veilige klimparcours. De kleine waaghalzen gaan tijdens het klimmen op zoek naar bananen waarmee ze een schatkist kunnen openen.

Maar er zijn ook andere spannende klimactiviteiten. Zo is er in Amsterdam een Speed Runner klimparcours wat vooral voor de snelle aapjes heel erg leuk is. Ook is gewoon klimmen natuurlijk een mogelijkheid, maar als dat niets voor de kinderen is, dan zijn er nog Forest Adventures, spelen op de grond. Veel van onze activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en 1.30 meter lang, dus je hebt keuze genoeg.

Neem een kijkje bij al onze mogelijkheden om een kinderfeestje vanaf 8 jaar te organiseren. Je zult zien dat er veel te beleven is in onze klimparken.

Alle activiteiten

Beleef spannende avonturen in het klimbos van Fun Forest

De spanning, de sensatie en de adrenaline opwekkende activiteiten zijn natuurlijk prachtig voor de kinderen. Het afleggen van een klimparcours terwijl ze op zoek zijn naar bananen is ontzettend leuk. Wie droomde immers niet van een uitdagende jacht op een mooie schat toen hij of zij nog jong was? Precies! Laat de kinderen de Monkey Trail doen en een succesvol kinderfeestje voor 8-jarigen is gegarandeerd.

Elk avontuur dat te beleven is in één van onze klimparken is een unieke ervaring. Elk klimparcours is anders en dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker. Je kunt het klimmen bovendien combineren met één van de Forest Adventures of andersom. Verschillende activiteiten vereisen bovendien geen begeleiding van een volwassene.

Laat de kinderen lekker de aap uithangen terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee op ons terras.

Organiseer een leuk kinderfeestje vanaf 8 jaar

Kinderfeestje vanaf 8 jaarWij helpen je graag bij het organiseren van een leuk kinderfeestje voor 8-jarigen. Je kunt met een kleine alsook grote groep bij ons terecht en wij maken van elk feestje een ervaring om nooit te vergeten.

Of het nu enkel de Forest Adventures betreft, enkel het klimmen of een combinatie daarvan, bijna alles is mogelijk voor een leuk kinderfeestje vanaf 8 jaar. De kinderen spelen lekker buiten, krijgen een mooie beloning en zijn vooral lekker actief bezig. Heerlijk toch?

Wij bieden je de mogelijkheid om op een gemakkelijke wijze een kinderfeestje voor 8-jarigen te organiseren via onze website. Hier kan je alles invullen en gelijk een boeking plaatsen. Liever contact met een medewerker? Geen enkel probleem, je kan ons altijd even bellen of een bericht sturen.

Boeken Contact

Tarieven

Monkey Trail kinderfeestje

Almere
€14,95 per kind (8 t/m 11 jaar)
Rotterdam
€16,95 per kind (8 t/m 11 jaar)
Venlo
€14,95 per kind (8 t/m 11 jaar)

 

Klimpark kinderfeestje

Amsterdam
€19,95 per volwassene (18+ jaar)
€19,95 per kind (8 t/m 11 jaar)
Almere
€16,95 per volwassene (18+ jaar)
€16,95 per kind (8 t/m 11 jaar)
Rotterdam
€19,95 per volwassene (18+ jaar)
€19,95 per kind (8 t/m 11 jaar)
Venlo
€16,95 per volwassene (18+ jaar)
€16,95 per kind (8 t/m 11 jaar)

 

Speed Runner kinderfeestje

Amsterdam
€19,95 per kind (7 t/m 9 jaar)
Alleen in Amsterdam

 

Mini Monkey Trail kinderfeestje

Venlo
€6,95 per kind (5 t/m 7 jaar)
Alleen in Venlo

Tickets voor groepen

Speciale arrangementen & prijzen

Voor bedrijven, families, schoolreisjes en andere groepen

Vraag prijsvoorstel aan

Hulp nodig bij het boeken? Bel: 088-369-7000

Natuurbeleving in stad Parken met bomen géén palen Centrale ligging stadscentra Veilig