Jobcoach Venlo

Ben jij een empathisch gedreven jobcoach die de taal spreekt van onze jonge doelgroep en hun kan helpen met hun persoonlijke en professionele groei? Ben jij een natuurlijk organisatietalent en maak je graag ontwikkeltrajecten op maat? Dan zoeken wij jou!

Jobcoach Venlo

De Social Impact van onze locatie in Venlo

Fun Forest is een snelgroeiende sociale onderneming met een missie: samen groei en plezier beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op speelse wijze hun grenzen te verleggen en in verbinding te komen met de natuur.

Onze locatie in Venlo is één van onze  sociale bedrijven waar deze missie centraal staat. Naast dat we onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden, maken we ook van deze fantastische omgeving gebruik om jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt te ontwikkelen naar een hoger niveau.

Meestal bieden we de zogenaamde ‘werk-fit’ en ‘studie-fit’ trajecten aan, maar alles is maatwerk. Tijdens onze trajecten faciliteren wij jongeren in het opdoen van zelfvertrouwen en eigenwaarde  door vanaf de eerste dag volwaardig deel uit te maken van ons hechte team.

We doen dit door systematisch te werken aan werknemers- en vakvaardigheden. Het doel is om jongeren na gemiddeld 4 – 6 maanden uit te laten stromen naar betaald werk voor minimaal 28 uur in de week, binnen of buiten ons bedrijf. Als leer- & werk bedrijf mogen wij als onderdeel van onze trajecten de deelnemers zelfs voorzien van een praktijkleercertificaat van het MBO!

Thumbnail FF
Jobcoach Venlo

Jouw rol als jobcoach

Als jobcoach ben jij regievoerder over het hele traject. Van aanmelding, intake tot coaching, advies en rapportage ben jij verantwoordelijk. Samen met de trajectmedewerker en de opdrachtgever stel jij na het voorschakeltraject een Persoonlijk Ontwikkel Plan op samen met de trajectmedewerker. Als de doelen van het Persoonlijk Ontwikkel Plan behaald zijn, draag je zorg voor goede uitstroom. Soms betekent dit dat je ook de begeleiding op de nieuwe werkplek een periode voor je rekening neemt. Gedurende het hele traject zet jij je in voor de kwaliteit van de begeleiding.

Op de werkvloer worden de trajectmedewerkers aangestuurd en begeleid door praktijkopleiders. Dit zijn ervaren collega’s die de trajectmedewerker coachen op werknemersvaardigheden en opleiden op vakvaardigheden. Jouw rol op de werkvloer is coaching naar eigen inzicht. In het geval van escalatie bij een trajectmedewerker ben jij degene die als eerste betrokken wordt.

De praktijkopleiders werken hierbij volgens het Persoonlijk Ontwikkel Plan. Dit doen ze aan de hand van praktijkassessments, wat (tussen-)metingen zijn op het gebied van werknemersvaardigheden en vakvaardigheden. Vervolgens worden ontwikkelopdrachten ingezet, die de trajectmedewerker per periode focus geven in de talenten die ze te ontwikkelen hebben.

Een ander onderdeel van je rol is proactief het lokale sociale netwerk onderhouden. Je fungeert als aanspreekpunt voor opdrachtgevers, partners uit de (zorg-)keten en in voorkomende gevallen familie/naasten. Acquisitie activiteiten voor potentiële instroom en doorstroom van trajectmedewerkers hoort bij je rol.

Wie zoeken wij?

Fun Forest zit in een enorme groei, we groeien in de omvang van onze teams, locaties en impact. Wij zoeken naar een empathisch gedreven jobcoach die de taal spreekt van onze jonge doelgroep en hun kan helpen met hun persoonlijke en professionele groei.

Wat wij bieden

Hierom voel jij je thuis in ons team 

 • Een contract voor 32 uur voor 12 maanden, met uitzicht op verlenging
 • Een marktconform salaris evenredig aan jouw ervaring in een loonhuis dat perspectief biedt voor groei. Salaris indicatie: €2700 - €3200 per maand (op basis van 40 uur)
 • Je bouwt bij ons pensioen op via Doenpensioen van a.s.r.. Bij de meeste werkgevers betaal je mee aan je eigen pensioen, maar bij ons niet! We houden dit bedrag niet in op je salaris, maar leggen dit extra bij
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km als je met de auto reist, je OV kosten kan je ook declareren
 • Een gezellige werkplek met jonge enthousiaste collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou deden
 • Altijd een mooie korting voor jou en je familie en vrienden wanneer jullie ons klimavontuur bezoeken!

Wat jij ons kan bieden

De kwaliteiten die jij meebrengt 

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, een sociaal gerichte opleiding is een pré
 • Minimaal 3 – 5 jaar ervaring met het begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, bij voorkeur jongeren
 • Bij voorkeur gewerkt als tussenpersoon met de gemeente en/of het UWV
 • Een netwerk in het sociale domein Regio Venlo is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen
 • Vermogen om sterke, ondersteunende relaties op te bouwen
 • Bereid om te werken in een dynamische scale-up en mee te bouwen aan het verder professionaliseren van de sociale impact
 • Affiniteit met buitensport en de recreatie branche is een pré, maar niet vereist

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden over ons bos? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV! Mocht je meer informatie willen ontvangen kan dat natuurlijk ook. Je kan ons bereiken door te mailen naar hannah@funforest.nl. Wie weet zien we jou dan binnenkort!

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!