IMC Weekendschool on Tour

27 juli 2022
klimmen, amsterdam, groepen, fun forest
Quickjump Almere klimbos Fun Forest klimpark vrije sprong

IMC Weekendschool was op bezoek bij Fun Forest!

Kinderen hebben de behoefte om zicht te verbinden en ergens bij te horen, het hele jaar door. Vooral de zomervakantie is voor sommige kinderen een lange periode van verveling en stilstand in hun ontwikkeling. Daarom organiseert IMC Weekendschool op verschillende plekken in Nederland een Summer school. Zo hoeven de kinderen niet de hele zomer thuis te zitten en ontwikkelen zij zich verder op het gebied van cultuur, natuur, sport en spel.

Op avontuur in ons klimbos

Als onderdeel van de Summer School kwam een groep kinderen klimmen in ons Amsterdamse klimbos. Lees hier hoe zij het vonden! 👇🏼

Met dertig enthousiaste kinderen bezochten we ook dit jaar Fun Forest in Amstelveen. Voor veel kinderen het hoogtepunt van de Summerschool die georganiseerd wordt door IMC Weekendschool. Tijdens dit programma voor nieuwkomerskinderen is er twee weken lang aandacht voor natuur, kunst & cultuur en sport & spel. Zo kunnen kinderen voor wie de zomervakantie soms een lange periode is waarin verveling of stilstand in de ontwikkeling plaatsvindt, zich toch blijven ontwikkelen en vermaken.

We zijn daarom heel blij dat Fun Forest ons elk jaar met open armen ontvangt en de kinderen een dag om nooit meer te vergeten aanbiedt. Een dag van sport en spel, maar ook van persoonlijke uitdagingen. Ze leren om trots te zijn op zichzelf, elkaar aan te moedigen en samen te werken. Hoog in die bomen gebeuren magische dingen.Bedankt Fun Forest!

Jildou Feenstra- Coördinator IMC On Tour Haarlem

Iedereen is welkom in ons bos

Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij vinden dat elk kind het recht heeft op een dagje uit in de natuur. Op een dag waar zij al hun zorgen even kunnen vergeten en echt kind kunnen zijn. Een avontuur in de natuur zorgt voor verbinding, met elkaar en met onze mooie aarde. We willen iedereen de kans geven om te ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk de natuur is. Met dit in ons achterhoofd hebben wij een nieuw product ontwikkeld: de Impact Klimkaartjes.

Help ons onze sociale doelen te behalen

Wij hebben als doel om ieder jaar (minimaal) 1000 kinderen met afstand tot een dagje uit, gratis te laten klimmen in onze bossen. Om dit voor elkaar te krijgen werken we samen met verschillende stichtingen, dankzij hen komen onze Impact Klimkaartjes altijd terecht bij kinderen die dit echt nodig hebben. In onze bossen verleggen kinderen hun grenzen en leren ze op zichzelf vertrouwen. Een dag klimmen gaat dus om meer dan enkel plezier.

Meld je aan!

Ken jij een stichting of een goed doel die zich inzet voor kinderen voor wie een dagje uit niet vanzelfsprekend is? Wij verwelkomen hen graag in ons bos! 🌳 Neem contact met ons op door te mailen naar marketing@funforest.nl.

 

klimpark amsterdam, fun forest

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!