Welkom in ons bos
Hallo toekomstige collega! Als Horeca leidinggevende stimuleer jij je horeca collega's om te groeien en zich te ontwikkelen in onze keuken. Jij:
- Instrueert, motiveert en stuurt het team in de keuken aan.
- Werkt mee in de horeca en leert je collega's alle kneepjes van het horecavak, van hygiëne tot koken.
- Organiseert evenementen voor grote groepen in onze horeca, zoals borrels, barbecues en lunches.
- Denkt mee over hoe we de Boss Kitchen nog beter kunnen maken voor gasten en ons team.
Kijk maar eens hoe jouw werkdag eruit kan zien!

En dat doe je natuurlijk niet voor niks
Een lekker loon
Een salaris dat past bij jouw ervaring en waar mogelijkheid is voor groei. Salaris indicatie: €2.150 - €2.350 p.m. (op basis van 40 uur).
De gaafste baan
Leuk werk in een nog leuker team. Je blijft leren, zodat jij groeit en je salaris ook.
Korting op avontuur
Jij klimt natuurlijk gratis, maar jouw vrienden en familie krijgen ook 50% korting op hun avontuur in de natuur!
Bekijk deze video om meer over onze missie te leren!

Wat ga je nog meer doen?
Binnen deze functie zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Denk aan het doen van bestellingen, het voorbereiden van grote evenementen en het meedenken over de verdere professionalisering van de Boss Kitchen. Jouw ideeën over nieuwe producten of leuke acties zijn van harte welkom! Verder zorg jij voor de hygiëne, voorraad, contact met de (assistent-)bedrijfsleider en de trajectbegeleider en zorg je voor een veilige werkomgeving.
Hoi, ik ben Rosa!
Ik ben de Parkmanager van Fun Forest Rotterdam en ik ben op zoek naar jou! Ben je graag buiten en vind je het leuk om in de keuken te staan en anderen nieuwe skills te leren, dan hopen we dat jij ons team komt versterken! Samen zorgen we dat het nieuwe seizoen beter en leuker wordt dan ooit. Zien we jou in het nieuwe seizoen ook in ons bos?
Solliciteer direct!

Even voorstellen
We stellen je graag voor aan Rosa, parkmanager van ons Rotterdamse bos. Zo kan je tijdens je sollicitatie vooral lekker veel over jezelf vertellen!
Dit ben jij
Harde eisen
Je bent minimaal 21 jaar en hebt ervaring als leidinggevende.
Beschikbaarheid
Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar en werken in vakanties of weekenden is geen probleem.
Zo maak jij extra indruk
Wil jij ons echt omver blazen? Ervaring in de Horeca en/of Sociaal Werk is een pré.